fredag 21. juli 2017

Skruer til gulvspon

Var innom biltema og kjøpte meg noe skruer til feste av gulvspon plater på et garasjeloft. VIDEO: Skal du lage et flytende gulv, er gulvsponplater et opplagt. Det er nå ingen sak å feste platen med skruer nøyaktig på midten av lekten . Platene skrues og limes til bjelkene og limes i alle skjøter.


OSB skrue (Båndet) 9x30mm. Lim-fug- og festemiddelguide.

Denne skruen er utviklet for tre-mot-tre montasje av sponplater. BOLDERAJA FAST FLOOR GULVSPON. Sponplateskruen er grovgjenget og fester svært godt, dessuten er den utstyrt med et konet . BILDE 2: FAST FLOOR montering. Fest platene med skruer av dimensjon 6x64mm eller tilsvarende.


Vårt erstatningsansvar ved feil er begrenset til plateverdien. Antall skruer på skissen . HVILKEN INNFESTING SKAL DU BENYTTE? Subloc Proscrail er litt skrue , litt spiker.

Den skytes med pistol og justeres eller fjernes med skrumaskin. For rask og sikker legging av gulvspon. Bruk av skruer gir størst sikkerhet mot knirk i gulv hvis gulvbjelkene skulle krympe etter at undergulv er lagt.


Både skruer og spiker skal . Hvis det skal henge tunge gjenstander på veggen, må det monteres horisontale spikerslag for disse. Platene monteres med spiker, skruer eller kramper og lim. Mangler: gulvspon Hva er best av skruer, spiker og lim?


Når du skal feste to ting til hverandre, kan du bruke spiker, skruer eller lim. Gulvspon , gips osv bør også festes med skruer , sier . Det skal brukes monteringslim mellom . En skruautomat har mye til felles med en elektrisk drill, men er spesialbygd for å håndtere skruer på bånd. Det gjør ellers nesten håpløse . Sponplatene kan festes med selvskjærende halvgjengede skruer , kamspiker. Jeg valgte å avslutte med kun gulvspon i 2. Terrasseskrue ARustfri 2xmm a 2stk torx 20. Se alt av Skruer og spiker.


Skruen er produsert av herdet stål med blankforsinket overflatebehandling. SubLocTM Pro ScrailTM til gulvspon – festes raskt som en spiker og justeres som en skrue.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg