torsdag 27. juli 2017

Drikkedispenser med kran

Tøff beholder i glass med tappekran. Egner seg godt til kalde drikker. Denne rommer hele liter, så er ideell til hageselskapet eller andre anledn. Vedlikehold og Bruk, Rengjøres før bruk, vaskes for hånd.


Krever montering av tappekran.

Produktnavn, DRIKKEDISPENSER. Er du ute etter en stilig drikkedispenser med tappekran til praktisk servering av drikke eller drinker? Her finner du alle dispenserne våre til drikke! Se mer produktinformasjon.


Ikke tilgjengelig for nettkjøp . Fyll opp med noe godt og la gjestene forsyne seg selv. Populær og perfekt til alle festlige anledninger.

Husk å slippe inn luft av og til, . Drikkedispenser med tappekran som rommer liter. Fyll den med valgfri drikke og server på den store festen eller i et. Dispenseren er 20cm bred og 37cm høy med kapasitet til 7L. Utstyrt med tappekran - enkelt å tappe fra. Glassdispenser liter med tappekran.


Praktisk å servere drikker fra på . Les mer om ID Kitchen Glassdispenser med . Den gigantiske drikkedispenseren rommer liter. Takket være kranen og en stor, låsbar åpning blir dette en garantert hit på enhver fest. Du driver kanskje et cateringfirma, . Denne glasskrukken med metallskrukork har en kran som gjør det lett å servere drikken som er inni den.


Den har også en metallbase som gjør at den kan bli . Er det noen som har erfaringer med Ricola Herb Tea og Ricola Good Night Tea? Jeg har veldig lyst til å prøve,men tenkte jeg skulle høre litt . Perfekt til camping, hytta, piknik, båttur, stranda etc.

Den er sammenleggbar, så den tar ekstra liten plass når den ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg