onsdag 19. juli 2017

Gass i bobil

Noen tips om bruk og vedlikehold av gass og gassutstyr i campingvogn og bobil. I Norge brukes det stort sett propan i bobilene, i Europa er butan mye brukt. Butan er ikke egnet for norske forhold.


Propan gass er et enkelt og trygt energialternativ i Bobiler. Det finnes mange reisemål i inn- og utlan og som bobil campingturist står du fritt til å velge nye .

Gass og elektrisk strøm er energibærerne i bodelen. Bobilverden har bedt om eksperthjelp til å gi råd om gass i Europa. Neptus AS, som importerer og selger deler til gassanlegg i bobiler.


Da er det viktig å ikke glemme at du skal behandle flasker og anlegg . Før avreise, når bobilen forlates eller når gassapparatene ikke brukes, må alle gass -stengeventiler og hovedventilen på . I gang med årets bobil -sesong? Har du sjekket propan-anlegget?

Selve propanslangen og koblingen til . Enten du fyller gass på flaske og tank eller bytter gassflasker, vil vi på denne siden samle en oversikt over hvor du kan fylle. Siden er selvfølgelig i kontinuerlig. Gassutstyr til bobil , campingvogn , hytte og båt.


Stort utvalg, lave priser og rask levering. Ventil gass LF kobling click-on SRG Ventil gass LF kobling click-on SRG Art. Utstyr til camping og bobil - vi har det. Det må høyst være to 11-kilos gassflasker i en campingvogn eller bobil.


Om sommeren bruker mange propangass til for eksempel matlaging i campingvogner, bobiler og båter. Gass er en helt utmerket energikilde . Vi selger gasslanger for campingvogn og bobil. Kvalitetsprodukter til bobil og campingvogn.


Handle Campingutstyr online hos Campingtilbehør4u. I pressemeldingen fra bileier-foreningen er budskapet klart: NAF forventer at det også i sommer vil komme rapporter om norske turister som blir . Det er veldig mye i en bobil som går på gass. Utover de rent fysiske kravene, er det viktig at det gis tilstrekkelig informasjon og opplæring av personell for å sikre hygienisk håndtering av maten.

Sjekk datostemplingen på slangen! Husk slangen slites mere på innsiden enn på utsiden. Norsk Caravan Club mener det må innføres påbud om gassvarsler og stilles strengere krav til vedlikehold av propananlegget i bobiler og . Bruk av gass i hytte og campingvogn blir stadig vanligere. Flere leverandører tilbyr smarte løsninger for strømløs oppvarming og nedkjøling. GASSES: Landeveisrøvere gasser bobil - og campingturister med narkosegasser og rundstjeler dem.


NAF anbefaler å investere i gassvarslere. Her kan du finne gasskoblinger til campingvogner, bobiler og båter. Tyver som sniker seg inn i bobilen nattestid eller sprayer feriefolket i søvn med gass for deretter å forsyne seg med verdisakene, er blitt et stort . Campingvogner og bobiler anvender ofte gass til kjøleskap og oppvarming. Pass på at utstyret er i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg