tirsdag 11. juli 2017

Nilfisk varmtvannsvasker

MH 2Cer en kompakt varmtvannsvasker med stående design - perfekt til bilverksteder, håndverkere og mindre landbruk. Robust design samt noen av de. På fett, olje og andre vanskelige . Nilfisk varmtvannsvasker høytrykksvasker.


En kompakt varmtvannsvasker i en.

Den kraftige og robuste Neptune FA serien kombinerer lave . Har tenkt å kjøpe meg en varmtvannsvasker til å ha i fjøset, og som også skal brukes. Har hatt nilfisk alto, elendig maskin pluss dårlig service. Flere resultater fra gardsdrift.


Varmtvannsvasker innlegg 20. Bufret Liten varmtvannsvasker med det nyutviklede vertikale designet gjør at vaskeren tar minimum med plass ved bruk og lagring, svært mobil og kostnadseffektiv . Effektiv flowstyrt varmtvannsvasker. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Etterfylling av pumpeolje. Dosering av rengjøringsmiddel. Eik Digital DM_var_proff - page 6. Kompakt varmtvannsvasker som. Vaskeren passer godt til mer sporadiske og enklere rengjøringsoppgaver, er utstyrt.


Perfekt for håndtverkere, bilverksteder og mindre. Skumsprayer super foamsprayer nilfisk. Den er utstyrt med den effektive . Stående kompakt varmtvanns høytrykksvaskar. Kjøp online eller ring oss for personlig service!


En evolusjon innenfor varmtvanns høytrykksvaskere. Min far har en varmtvannsvasker til over lapper, verdt det for han. Keramiske stempler og messing pumpetopp sikrer . Vi tilbyr både stasjonære og mobile kaldt- og varmtvannsvaskere.


Høytrykkslange, spylehåndtak og lanse. NEPTUNE 4FA er det perfekte valget hvis man har behov for en varmtvannsvasker som er enkel å transportere og som ikke tar stor plass – samtidig har den . PCDI X-TRA er en hendig, kompakt høytrykksvasker.

Det er ikke den kraftigste modellen på markedet, men i lys av sin lille størrelse og lave . KENT VARMTVANNSVASKER 1BAR L. En svært god varmtvannsvasker som klarer de mest krevende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg