torsdag 27. juli 2017

Tallerkenhylle barnerom

Nydelig hvit tidløs tallerkenhylle fra Oliver Furniture. Hvit tallerken hylle selges. Kan også brukes til å ha bøker i på et barnerom. Hyllen må hentes hos selger. Hva skal man med tallerkenhylle på barnerommet ?

Oslo, sikkert ikke i provinsen) for å ha bøker i dem på barnerommet. Vi har hyller og kommoder til barnerom. Nettbutikk med innredning og tilbehør til barnerommet.


Innredning til barnerommet som skaper enherlig stemning. Interiør oh kvalitetsleker til ditt barnerom. Tallerkenhylle med Kroker - Offwhite.


Bruk den til bøker, bilder, bamser, sko eller fint leketøy eller i kjøkkenet. Denne bokhyllen passer på ethvert barnerom og har flere lagringsmuligheter.

Plasser bøkene med ryggen til eller stable de oppå hverandre. Denne tallerkenhyllen fant jeg når jeg var på tur. Den var kastet på sankthans bålet! This Pin was discovered by Mari Wickmann. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Stor flott kjøkkenhylle med plass til masse. Skuffene manglet, men med . Enkel og smal tallerkenhylle for vegg. Fantastisk mange ønsket seg vår tallerkenhylle - utrolig stas!


Hva med å gi tallerkenhyllen nytt liv som barnebokhylle? En krydderhylle eller to kan også sette smak på barnerommet. Stubbane som nattbor tallerkenhylle til barnreommet, settekassehus til Alva og snart kjem det eit. Så jeg fikk tak i en tallerkenhylle som jeg malte med tre strøk, så den ble hvit og fin. Men den kunne umulig huse de tre bunkene med bøker . Passer også veldig fint på barnerom , her kan du ha evenyrbøker og andre godbiter.


Spisestove, veggskap, kistebor hjørne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg