torsdag 20. juli 2017

Lyspære i norgesglass

Dersom du kal lage ei lampe med flere glass og lyspærer , må du . En pæresokkel med stofftrukket ledning. Lyspære som passer i sokkelen. En ledning til lyspæren med kontakt, og en lyspære som passer.


Gummirung, kan kjøpes på Jernia 4. Bestemor i Trysil lagde eget syltetøy og hadde norgesglass i fleng,.

Alle med en lyspære og ledning i toppen. En rimelig lyspære med ferdig lampeholder og ledning fra en. Vi fikk ideen til lampa på Moods of Norway i Trondheim.


Der har de mange norgesglass som henger i ulike høyder i taket. Vi ville ha den enkel, og bruke . Jeg hadde bare ei 40w lyspære , så i dag må jeg på butikken å. Norgesglass -lampe 1) Bor hull i . Nå er det jammen meg lenge siden sist vi har gjort det sjøl og oppsirkulert her på bloggen.

Stadig flere nettbutikker og billigkjeder selger lampeoppheng, spennende lyspærer og utstyr som gjør det lett for deg å lage dine helt spesielle, . Bufret Opaque Led pære er en lampe og lyspære i ett 15cm og masse lys,. Selv et gammel pakkebånd i metall for å pakke planker er gitt nytt liv som dekorasjon sammen med et norgesglass. Flotte lamper laget av gamle norgesglass. Her er noen tips som kan hjelpe deg. Mangler: norgesglass My life.


Kjøpte en lyspære som ikkje blir varm og sette i. DigitaltMuseum är en gemensam databas som innehåller museisamlingar från Norge och Sverige. Databasen ger dig tillgång till mer än miljoner objekt såsom. Putt en kabel gjennom, en lyspære inni og heng den opp slik du ønsker.


Se nøyaktig hvordan du lager flaskelampen i videoen ovenfor. Bufret Når lampeskjerm-topp og gammel lyspære får nytt liv og bruksverdi som vase. Når gammel lampeskjerm, hønsenetting og norgesglass møtes. Populært glass til bruk på lamper, nå også med skifer. Skiferlampett med kuppel av norgesglass.


Her vist med karbon lyspære som gir et lunt og varmt lys. Slik gjør du: Pensle lim på lyspæren , dryss glitter over limet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg