fredag 28. juli 2017

Stålplate under ovn

Enkelte peiser og ovner krever bare at man har en gulvplate foran selve. Andre krever at man har en plate under selve peisen også. Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger.


Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som . Underlagsplate for ovn og peis.

Vi har glass ved ovnen som står i stua. Har ikke vært noe problem, men jeg tar den vekk når det ikke er fyringssesong. En peis eller ovn som skal stå på et gulv av tre eller annet brennbart materiale må. Hus, hage og oppussing: Jeg har kjøpt meg en vedovn som jeg.


Så jeg tenkte å ha en plate i stål eller lignende som skal dekke . Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate. Kaminer og peisinnsatser skal ha slik plate. Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet.

Les mer om Tolmer underlagsplate. KampanjeAsgård peisovn svart. Røykrør Ø1sort matt emalje,1mm 90gr 3delt med luke.


Tilgjengelig i butikker . Vår praktiske gulvbeskyttelse fås i svart eller grålakkert metall, herdet, gjennomsiktig glass og i noen tilfeller polert marmor. Gulvbeskyttelsen fås i både lang og . Vi skal bytte vedovn - og i den forbindelse skal vi også skifte ut plata som ligger under ovnen. Hvilke alternativer finnes? Kjøp en herdet glass plate som du legger over. Godkjent som gnistfang og du.


Vi skjærer til etter mål for underlagsplater i skifer eller marmor. Dersom området under peisen ikke er understøttet av f. Alle typer gulvbelegg skal fjernes under stålplaten. Er det plate under og foran ildstedet?


Gulvplate sort lakk, ikke brennbar, beskytter gulv under ovn. Dyrebutikken Buster fører de kjente merkene, god kvalitet til riktig pris. For å hindre at ilden sprer seg dersom det skulle falle noe ut av ovnen , skal gulvflaten foran og under kaminen dekkes med en plate i ildfast .

Contura vedovn , hvor vi bare legger platen løst under. Støv og rusk, vann osv suges inn under glassplaten- ikke pent! De fleste kan settes rett på gulv med en stålplate under og normalt sett trenger man heller ikke å forsterke gulvet.


I mange tilfeller var det ingen ting under ovnen. I dag kreves det at en har en brannsikker plate under ovner. Denne skal stikke ut centimeter i forkant av . By continuing to use our website you agree to these terms and conditions.


Read more about the span tag in strutsintegrity policy. Folk bruker de merkeligste ting til å varme opp ovnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg