mandag 17. juli 2017

Bilstol test 2018

Hvor romslige de er, hva maksvekten er, og hvordan de forankres i bilen. Se hvilken bilstol som ble best i test her. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol ? Da er denne testen for deg.


Tenk deg om før du kjøper.

Cybex Solution M-Fix barnestol. Se 1tester og finn best pris i Prisguiden - Barnesete til bil, bilstol , bilsete til barn - Prisguiden samler tester slik at . Godkjent bilstol eller bilpute skal alltid brukes for å sikre barn som er 1cm. Det er imidlertid bilstolen til Britax Römer som kommer best ut i kollisjonstestene foretatt av norske.


Men kan du egentlig stole på bilstoltestene ? Vi anbefaler foreldre å sjekke testresultatene nøye, slik at de ser hvordan setene gjør det i front- og sidekollisjoner . Maxi-Cosi CabrioFix Babybilstol , Robin Red. BeSafe iZi Plus Bakovervendt Bilstol , Classic Black Cab.

Läs vår stora köpguide med fler viktiga parametrar när du ska köpa bilstol. Väl på plats sitter Rodifix som ett smäck i sätena i våra testbilar , och barnen som . ADAC og ICRT gjennomfører årlig Europas største bilstoltest , og Trygg Trafikk har tidligere anbefalt foreldre å ikke fokusere ensidig på testresultatene , men se . NAF har testet kollisjonssikkerhet og brukervennlig på bilstoler på barn. Forbrukerrådets test har tatt for seg småbarnsstolene, som er de mest . Det er ekstra gledelig at bilstolen som gikk til topps i år også er bakovervendt. Det er fem faktorer du bør ta hensyn til når du skal velge bilstol : barnets høyde, vekt, alder og sittekomfort samt hvorvidt bilstolen passer til din bil.


Selv om vi alltid anbefaler å bruke bakovervendt bilstol så lenge som mulig,. I det gamle lovverket blir bilstolen testet i frontkollisjon før den godkjennes (eller ikke godkjennes) for salg. NAF- test : Dette er de sikreste barnesetene.


I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år. Men i en stor internasjonal test scorer en forovervendt bilstol. Sikkerhet, design og funksjonalitet karakteriserer bilstoler , triller og bæreseler fra. I vårt test av bilbarnstolar har Folksam testat olika bilbarnstolar för barn. Testfakta har testat åtta godkända bältesstolar för barn från cirka fem år.


En god bilstol skal både beskytte barnet og være enkel å håndtere riktig.

I et tett marked hvor enkelte alternativer kan være direkte farlige, har vi . Vi har stort utvalg i bilstoler og barneseter. I mai hvert år publiserer ADAC og Stiftung Warentest , sammen med ICRT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg