tirsdag 25. juli 2017

Rense gammelt treverk

Blandingen av olje (vegetabilsk eller olivenolje) og eddik gjør at gammelt treverk raskt vil se bedre ut, fordi oljen tilfører fett til treverk som er . Snekkermesteren viser frem en stol i lyst tre. På møbler med skjellakk eller lakk finnes gode rensemidler , sier hun, og anbefaler et merke. Et gammelt møbel skal se ut som det er brukt, da bevarer man verdien, sier han.


Har du et gammelt møbel eller antikvitet som er blitt matt eller glansløst, kan ofte mye gjøres ved å friske opp møbelet. Rense treverket uten å ødelegge.

Folk oljer og oljer uten å rense , og oppnår da bare å olje møkka ned i treverket. Andre igjen vasker med såpe og vann, noe som er det verste . I tillegg har vi et gammelt Krogenæs salongbord på hemsen. Vi anbefaler at treverket renses før ny behandling.


Dette for å fjerne rester av . Hvis du skal pusse opp et gammelt møbel, er det viktig å sjekke om det er finerte. Så når man da pusser, er det lett å pusse gjennom treverket. Det er et godt gammelt rå bekrefter pølsemaker Tore Teigen. På slakterier står det gjerne en .

Du kjenner problemet: Mark og biller i treverket. IFI oppskriften på hvordan du løser problemet. Tre info Få tips til hvordan du kan behandle tremøbler med ulik overflatebehandling, slik at du får glede av møblet ditt i mange år fremover. Det er veldig avhengig av hvordan treverket er behandlet fra før. Er terrassen ubehandlet og skitten og grå av sur nedbør bør den vaskes godt, . På nytt eller gammelt treverk som man ønsker å beskytte mot mulige angrep påføres.


Det forberedende arbeidet er nå avsluttet, enten det kun har vært rensing. Legg aldri ren såpe på tørt treverk , det kan gi brune flekker som ikke går bort! Linoljesåpe er laget av renset rå linolje, og er et rent naturprodukt. Flekker på bord og stoler er ikke nødvendigvis en skade i treverket - spesielt ikke når det kommer til koppmerker i bordoverflaten. Er møblene ubehandlet kan du kutte ut punkt to og tre , eventuelt punkt én, dersom.


Når treet er ferdig renset og tørt, kan du male eller beise. Bruk JO–NI på gammelt og nytt treverk , og du vil både se og lukte forskjellen. Rengjør og fjerner råte fra treverk.


Den fungerer som en kjemisk sliping, som fjerner råte fra treverk. Black Bison Antikkvoks gir nytt liv til gammelt treverk , frisker opp fargene i. Tar du vare på gamle vinduer, bevarer du ikke bare gammelt håndverk og ivaretar. Produktet kan anvendes både på nytt og gammelt treverk. Terrassefornyer rengjør tre som har vært .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg