tirsdag 22. august 2017

Gipsanker vekt

Det jeg lurer på er ca hvor mye vekt denne hylla kommer til å tåle,. Kjøpte en drøss med slike gipsanker fra Clas Ohlson for å henge opp ei . Vil gipsveggen min tåle 38kg? Ankerskrue for 1KG for gipsvegg. Feste lett lysekrone i gipsplate i taket - Holder det med vanlig.


Opppussing: Hvor mye tåler en gipsvegg?

Bufret Med riktig valg av festemiddel kan du føle deg trygg på at det du henger opp blir hengende. GUIDE: Slik bruker du spiker, skruer, gipsanker og kroker for å sikre at bildene blir hengende på gipsveggen! Vi skulle henge opp noen taklamper. Dro til en forretning og ble anbefalt gipsanker og skruer. På boksen til gipsankerne står det at det er . Hvor mye vekt er det som skal henge på veggen, og hvor tykk er gipsen?


Gipsanker (Molly, Platti). Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.

Hvis du ikke finner stendere er riktig oppheng viktig. Mye heter gipsanker , men ikke alt ligner på ankere. De som gjør det, finnes i mange forskjellige størrelser. Disse krokene holder en vekt på opptil fem kilo. Det er snakk om en metallskrue . FISCHER GIPSANKER DRIVA 1-27MM A1Driva Metall GKMed borspiss: skrus direkte inn.


De kraftige gjengene skrus direkte inn i gipsplaten uten . De fleste oppheng kan utføres direkte i Norgips platene. Det gjelder ikke bare lette gjenstander som bilder, speil og lamper, men også tyngre som . Hei hei, har et spørsmål – skal henge opp en lysekrone, ca kg. Vi har gips plater i taket, finnes det plugger elelr gips anker for en slik . Legg til i innkjøpslisten.


Mangler: vekt En av tre gjør denne feilen når de henger noe opp på veggen. En-av-tre-gjor-denne-feilen-nar-de-henger-noe-opp-pa-vegge. Dessuten må du kjenne til omtrentlig vekt på det som skal henges opp,. Bruker du for eksempel to stykk gipsanker Duckfoot, så vil det bety at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg