torsdag 24. august 2017

Rottefelle mat

I forbindelse med bygging av vaskerom i kjelleren hører jeg det romsterer oppe i etasje skille. Har satt ut en felle med salami, uten hell. Her er han på rottejakt i en bygård i Tromsø og legger peanøttsmør som åte i en rottefelle.


Bildet har ingenting med denne saken å gjøre. Om rotta mangler et næringsstoff, så vil den trekkes mot mat som inneholder dette.

Swissinno rottefelle med lokkemat . Ostebiten, derimot, kan du bare glemme å ha i rottefellen. Utstyr rottefellen med mat som holder på lukten. Men hva skal i rottefella ? Vi hadde en som slutt endte livet i en rottefelle med omtrent tilsvarende. Husk at rotter lever for én ting, mat. ROTTEFELLER Bildresultat för rottefeller bild.


Vi har valgt rottefeller som har stor innvirkning og effektivitet.

Vi unngår billig og spinkel rottefeller som bare skader . Musene trekker inn både fordi det er kaldt, og fordi de leter etter mat. En skadet mus i en rottefelle vil dø en langsom rø og mens den ligger . Rottefelle (Biltema): En god nummer to. Lett å kvitte seg med dyrene uten å . Legg ut rottefeller og mat rundt.


Noen ganger lønner det seg å legge ut mat før rottefelle for rotter er skeptiske til alt nytt og vil unngå rottefellen. Den beste forebyggingen mot brunrotter er å fjerne tilgang på mat , samt sikre bygningen slik at ikke dyrene kommer inn. Foring av fugler og dyr gir rottene muligheter til å finne mat lett. Frittstående klappfeller, eller klappfeller montert i lukkede stasjoner er effektive til bekjempelse av rotter. Fuglemat eller annen mat ute kan tiltrekke seg rotter.


Dette er en smart elektronisk rottefelle hvor det en sensor som registrerer. Fjern tilgang til mat og vann utenfor huset og sikre bygget slik at . Mus er helt sikkert ålreite dyr, men det er få av oss som vil ha dem i boligen. Så hva gjør du da, når den tradisjonelle musefella ikke gjør jobben . Man løfter enkelt opp lokket og legger lokkemiddel eller mat inn i kammeret.

Fella plasseres med langsiden mot vegg slik at åpningene er inn mot veggen. Fellene ble matet på nytt, og vi kjøpte inn ei rottefelle som også ble matet,. Det viste seg at det er altfor lett for rottene å lirke bort maten fra matfatet på fellene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg