mandag 14. august 2017

Tetting av kjølesystem

Derfor har jeg det på alle . Har muligens lekasje av kjølevæske. Radiatortett - Funker det? Varmeapparatregister og Dugg - Teknisk og trimming 8. Skader ikke pakninger og gummmislanger. Innholder også rustbeskyttende .

Jeg har sjekket litt rundt og fant radiator- tetting på flaske. Få et verksted til å trykkteste kjølesystemet. For tetting av lekkasjer i eldre kjølesystem uten partikkelfilter. Kan brukes i alle frostvæske og kjølesystemer for lekkasjer eller forebyggende uten å skape problemer.


Ved bruk av ferskvannskjøling, eller et indirekte kjølesystem , er ikke saltvannet i direkte. BG 5er sammensatt av organiske fibre, . Hallo Jeg har hatt en liten lekkasje i noen pakninger rundt varmeveksleren. Siden det er bortimot umulig å få av skruene til lokkene på endene . Er det mulig å tette en sprekk i en plast dieseltank?

Volvo Penta Kadlekker kjøleveske innlegg 4. Pakningscement i kjølesystemet ? Flere resultater fra baatplassen. Trenger hjelp NÅ med tetting av radiator! Personlig er jeg skeptisk til å ha kanel i kjølesystemet mitt, men for all del, ikke la min skepsis stoppe deg, jeg er til. Jeg må fylle på ca liter kjølevæske . Maksimal anti-lekkasje for kjølesystemer. Forhindrer og forsegler lekkasjer raskt og permanent.


Til tetting av kjølekretsløpet. Egenskaper: Sikrer kjølesystemet mot skader som følge av lekkasjer. Vedvarende tetting av lekkasjer i kjølesystemet.


Stopper og tetter alle lekkasjer i kjølesystemet uten å stoppe til kjølecellene eller skade ømtålelige deler. Tetter lekasjer i koplinger, sprekker i radiatoren eller motorblokk. En rens av kjølesystemet gjør underverker. Båtens motor er ofte plassert i trange og dårlig ventilerte motorrom. På moderne båtmotorer tettes gradvis . Du må tappe av all kjøleveske og flushe kjølesystemet skikkelig.


Deretter fylle med rent vann. Små hull kan tettes med spesielle tetting forbindelser.

Hvordan oppdage feil på radiatoren i motorens kjølesystem. Dette stoffet virker BARE i rent vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg