torsdag 31. august 2017

Gardena hageslange

Sammenlign pris på Gardena hageslange. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Se beste pris på Gardena 35m Roll-Up. Se vårt brede utvalg av vannslanger.


En trykkbestandig klassisk slange til enkel og fleksibel bruk i hagen.

En hageslange som er fleksibel og lett å håndtere er perfekt når du skal vaske hagemøblene. Gardena High Flex hageslange er laget med Power Grip profil. Gardena Classic hageslange meter, er en enkel og praktisk hageslange. Hageslangen er laget av PVC plast, samt tekstil av høy kvalitet. OVERGANGSSTYKKE TILBEHØR TIL VANNING GARDENA.


Hvorfor krangle med en stor floke av hageslangen hver gang du skal vanne, når du bare kan rulle hele. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Med SkinTech trekk og høykvalitets armering. Slange Anti Torsion dobbel m.

Har i alle år tatt til takke med disse fordømte Gardena -plast-greiene som sprekker når du ser på dem, og tilsvarende med slangene som . Hos MAXBO finner du et utvalg av hageslanger i ulike typer og lengder. Kjøp vannslange på nett eller i butikk. Godt utvalg av hageslanger fra Gardena. GARDENA Classic slange er ideell til moderat bruk i hjem og hage, for eksempel til rengjøring og vanning med tilsvarende tilbehør.


GARDENA 2-veis krankobling gjør det mulig å koble flere slanger én kran samtidig. Praktisk holdeinnretning for oppbevaring. Den nyskapende GARDENA vann Smart gjennomstrømningsmåler lar målrettet.


I dag er GARDENA Europas ledende varemerke innen hageredskaper av høy kvalitet og har representanter i mer enn land. Gardena er som regel trygt, og billige biltemagreier ryker som regel med det samme. Slitesterk hageslange med startsett.


Fleksibel slange med knekkbeskyttelse. Fem lag med anti twist teknologi. Den trykkbestandige GARDENA Classic-slangen, som holder på fasongen takket være bruk av. Klassisk hageslange som er tekstilforsterket og UV-beskyttet . Altså, sånn at jeg kan skru av dusjhodet og sette på en hageslange der?


Du kan også sette på hurtigkobling type Gardena el.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg