tirsdag 15. august 2017

Singsaker basket

Singsaker Basketballklubb. Norges Basketballforbund og Basketregion Midt-Norge. Har du lyst å spille basketball? Fortsatt søker vi jenter og gutter i alle.


Men nå skal de spille basket , og chille - gutta i Crips.

SubscribeSubscribedUnsubscribe 30. Nedenfor finner dere kommende Easy Basket (EB) og Easy Basket Challenge. Game played in Husebyhallen December 2-nd.


Dette samarbeidet er en viktig del av Jets sine planer om å utvikle . Arrangør: Frøya IL - Basketball. Denne helgen er det full aktivitet i Idrettshallen og Kongsberghallen med U16- NM i basket. Styreleder ( Elling) er medlem i Ranheim ILs styre som leder av særidrett Basket.

Strindheim skole tid mandag tirsdag onsdag torsdag. Spelte basket mot Volda i går kveld. Ulstein Basket -NTNUI Nerds. Vi ble enige om å spille basket. Asker Basket er klare for Uog UNorgesmesterskap.


De første sesongene spilte dermed flere av klubbens medlemmer . Men nå er det altså prisen for best kombinering av basket og studier som er. Tatt ut til talentleir i basket. For lag under år henviser vi til Buøy Basket som har et lag for disse. Sverresborg Hoops Basket Elite. Nationalt prosjekt i NBBF.


Dette er det største basket - arrangementet i NBBF Region Midt siden. Husker jeg leste for lenge siden at de samles hver kveld og spilte basket og alltid. Når dømte du sist basketball på nasjonalt nivå? HAR DU LYST Å SPILLE BASKET , TRENE OG KOM I GOD FORM?


Inventors of the bath bomb and home of bath art.

Vegetarian, vegan and cruelty free cosmetics, handmade by real people fresh from our kitchens straight to your.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg