tirsdag 29. august 2017

Fløyel putetrekk

Putetrekk Elvira i fløyel 50xcm. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Vi har et rikelig sortiment med pynteputer. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.


Et putetrekk i bomullsfløyel.

Kun på lager (kan bli bestillingsvare). Utstilt i butikk, ✖ Ikke utstilt. Fantastiske putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Pute i fløyel fra House Doctor med fargen nude. Deilig pute som pynter fint opp i stuen.


Begynn med å velge ei pute som er nøytral, så blir det enkelt å finne både én og to puter som passer fint til – i farger, stil og uttrykk. Og vips, så har du satt ditt . Ta en titt på våre slitesterke putetrekk i god kvalitet til fordelaktige priser! Stort utvalg interiørprodukter til stue, soverom, baderom, barnerom og kjøkken.

Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor. Flotte velurtrekk til pute i pure cotton Farger: Curry, Forest green, Deep purple,( lys lilla) Caramel, Dark purple,(mørk lilla)Dust green, , paprika, Honey, Plum Str: . Skap lun og varm høststemning i sofakroken med et lekkert putetrekk i fløyel. De mykeste fløyelsputene du kan drømme om.


Ha dem i sofaen, sengen, hagen i båten og på hytta. Det er fare for en veldig god blund på disse. Pure Velvet putetrekk rosa 45x45cm. Pure Culture Fløyel putetrekk brent oransje. Supervakker og delikat pute med et luksuriøst uttrykk i deilig fløyel.


Kategorier: Puter og putetrekk , Puter, pledd og skinn, Soverom, Stue, Tekstil. Velour er sesongens must have, og disse putetrekkene fra Svanefors er fantastiske å kombinere med ande puter eller samme putetrekk i andre farger. SAMMIE putetrekk 50xcm. Nydelig fløyel i lekker farge med glidelås på baksiden. NYE ubrukte putetrekk - uten pute ! Madam Stoltz putetrekk fløyel 50x50cm dus grønn.


GREEN, PURE COTTON, lysere i virkeligheten enn på bildet! Mål: Bredde, Høyde, Varekode. Rayon Velvet stoff er et frodig materiale med en nydelig glans.


Den er laget av tremasse i form av renset cellulosefiber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg