tirsdag 29. august 2017

Skumkanon foma

Bajonettkobling til skumkanon. Praktisk måleenhet på siden av flasken som. Se annonser fra selger eller ta kontakt. Komplett med adapter for kobling rett på . Jeg selger skumkanoner , sandvaskere, overgangsadaptere, dyser (turbodyser og andre vaskedyser) . Kvalitets skumpistol fra IPC Foma - denne kan ikke sammenlignes med billige .

Har en foma høytrykkspyler på jobb. Finnes det skumkanon som går ann å handle til denne? DCN tester såper i Foma skumkanon - Test. Skumkanon - dårlig skum - Nybegynner innlegg 19.


Kobling til Bosch Aquatak og Foma. Skum er i vinden som aldri før når det gjelder vask av bil. Skum gjør ikke bare at du får utnyttet såpen bedre.


Ved kjøp av denne separat, trenger du også . Man kan justere hvor mye såpe som skal komme ut og spredningen kan justeres.

Dette produktet er flott for å dekke bilen med skum før man begynner å vaske. Profesjonelle høytrykksvaskere fra IPC Foma til bruk i landbruk, næring, industri, oppdrettsanlegg, transport og andre steder hvor man ønsker profesjonelle . Ett rimligt prissatt skumkanon av mycket god kvalitet för användning med högtryckstvätt. Tillverkad i mässing och flaska . Foam lansen i rustfritt stål er en skumkanon utviklet og produsert av Italienske IDROBASE. Materialene som benyttes er rustfritt stål og POM plastikk.


Denne italienskproduserte skumkanonen fremstår med dette faktisk som den. Foma 9og proffserien bruker Mkobling. En av de mest skånsomme metodene for vasking av bil er ved å legge såpe med skumkanon. Legg til i ønskeliste loading. VARMTVANNSVASKER SKID FUEGO FOMA VARMTVANNSVASKER SKID . Helt nødvendig oppgradering for meg, byttet ut den originale IPC Foma spylelansen med et Idrobase kit.


Utrolig kjapt å bytte fra spylelanse til skumkanon nå! Bli den tøffeste mannen i gata med skumkanon ! OBS: husk å spesifiser merke på høyttrykkspyleren så du får med riktig adapter. En rimelig men god skumkanon med justerbar blandeskru i toppen for endring mellom blandingsforholdet mellom vann og såpe.


Med endestykket kan du også. Foam canon gjør vedlikehold og vask av bil til en fornøyelse. Sammen med WashKing Diamond Active Foamwash Strawberry Edition er partyet igang!

Og idag fikk jeg skumkanon i posten, denne skulle passe både.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg