torsdag 17. august 2017

Polering av servant

De kan eventuelt friskes opp med lett polering med bilpoleringsmiddel uten slipeeffekt på en myk klut. Gjør det til en vane å la lokket og ringen stå oppe etter. Er man uheldig og får riper i baderomsmøbler av kunstmaterialer, kan man polere med bilpoleringsmiddel.


Hvit blank servant i kunstmarmor. Før den tas i bruk: For å gjøre den daglige rengjøringen av servanten lettere og sikre at den beholder glansen, anbefaler vi å .

Polish for badekar og servanter av akryl, plast og kunstmarmor. Fjerner riper og blanker opp matte flater. Poleres på med en myk klut. For badekar og servanter av acryl og plast. Er det mye riper anbefales poleringsmaskin.


Etter polering spyles polishen av med vann. Dersom emaljen ikke er skadet, bare matt, anbefaler han å polere. Deretter kan du legge på poleringsvoks og polere til badekaret skinner.

Møbelet monteres enkelt på vegg, med medfølgende festebeslag. Skal til å velge ut baderoms servant. Dersom du ønsker å fjerne små riper og flekker, kan du polere servantens. Våtslip med et svært finkornet . Har du en vask med PuraPlus overflate, benytter du BLANCO PuraPlus.


Støtter benkeskapet en servant , må. Auto Shine poleringssvamp pk. True,ow:50pt:bademiljo. Small,ow:14pt:coop. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Servant i støpemarmor med overløp. Til slutt poleringsmiddel og en myk klut for en siste polering. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. For noen hundrelapper og litt egeninnsats kan du få helt nye lys på bilen din! Bufret Håndpad for polering eller rengjøring av flis og naturstein.


Stilren modell med rund kropp og bøyd tut.

Høy modell som passer utmerket til frittstående servanter. God kvalitet til lave priser. Rubbing (Hugos) og polering , begge med rondellmaskin burde vel gjøre susen i musen?


Hjem BåtutstyrBåtpleieVask og polering. Har du en benkeplate eller et bord av marmor som har blitt ripete, matt eller gult? Det er mulig å få bort ripene slik at overflaten blir fin igjen.


Hvite skrog i melaminbelagt spon. Denne rengjør og polerer servanten. Monteringshøyde på skrog skal være 850mm - minus høyde på servant.


KUMA tilbyr et utvalg av ulike materialer og farger, i ulike prisklasser. Vi fokuserer på design, kvalitet og funksjonalitet. Dette er en løpende prosess, som sikrer at . En enklere variant er å velge et hurtigglansmiddel med voks som raskt gir resultater på bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg