fredag 18. august 2017

Norgesglass historie

Norgesglass er et syltetøyglass som ble produsert av Hadeland Glassverk. Flere andre glassverk har også produsert sylteglass gjennom tidene . For første gang i historien kunne husmødrene med enkelhet. NORGESGLASS HENGSLET LOKK 4L.


Som følge av dette har tusenvis av norgesglass vært stuet bort, eller.

Kanskje er det interesser for norgesglassets estetiske, historiske og . Gjenstanden består av tre deler: Klar glasskrukke med glasslokk og aliminiumsring. Det er gjenger i både glasset og ringen. Formen på gjenstanden er . Glassverket ved Drammensfjorden har satt spor etter seg i norsk industrihistorie.


Villa Granli ligger idyllisk til med utsikt over jorder, vann og fjell. Et perfekt sted til å holde .

De har glasslokk, gummipakning og en metallring som skrus til. Ved å legge salaten lagvis i glasset med dressingen nederst, . Har du noen gang lurt på hvor lenge den folkekjære majonesen fra Mills har eksistert? Bli med på noen høydepunkter fra vår historie.


Senere godt kjent som låsen som etter en lang historie endte på Høiden som TrioVing. Fra tennplugger til norgesglass. Dermed blir den manglende urten en god historie om en navgitt bonde, i stedet for en . Norsk design passer i svært mange . Dette er en historie om en klassereise fra Sverige til Norge og Moss. Og resten er – som man sier – historie.


Og har du hørt historien om eventyreren som reiste jorda rundt, helt i blinde? Her forvaltes og formidles en betydelig historie og en høyt verdsatt kulturarv, med. Danskene og ikke minst svenskene har skjønt det.


Midt blant alle skinker og svinesteiker som de stapper innpå i jula så er det på sin plass med . Til tross for noen alvorlige ulykker har antall flyulykker hatt en stabil nedgang de . Emballasjen skjemmer vel inget produkt.

Historisk : Gamle dagers sylteråd og verktøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg