tirsdag 29. august 2017

Fleksibel eksosrør

FLEKSIBELT SKJØTERØR 45X305MM. Tåler vibrasjoner meget bra. Universal bøyelig eksosslange. Alle eksos universalt (3produkter).


Handle Standard eksosanlegg, fleksirør og grenrør opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Skruvat.

Jeg satt og bladde i Biltema-katalogen og kom over noe de kaller fleksibel. De lekker som ei sil, og rugglene på innsiden er ikke bra for eksos flyt. Ved bestilling vennligst oppgi artikkelnummeret.


Laget av aluminisert stål. Benny Christensen er Brooms bilekspert. I Spør Benny-seksjonen på broom. Enormt merkevareutvalg til lave priser.

Bredere utvalg, flere detaljer og anbefalt tilbehør for Skjøt, eksosrør fra TOPRAN og andre topp-produsenter for . Kjøp Eksosanlegg til din Opel. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Opel på nett. Mangler: fleksibel Eksosrør - Eurodel.


Bufret Eksosrør og andre bildeler, bilutstyr og rekvisita. Vi tilbyr kvalitet til hyggelige priser! Få din bestilling levert til vår fastpris. Jeg har lett etter fleksibel aluminiumsslange, men finner bare korte lengder i. Aggregatet har en ca 2cm diameter kort eksosrør etter potta.


GREATWALL tilbyr også tilpasset fleksibelt rør med konkurransedyktig pris. Populær rustfritt stål eksos fleksibel rør 1. Flexirør Eksos (Fleksirør Avgassanlegg). Hos oss finner du et bredt utvalg eksosanlegg og tilbehør.


Har planer om å sveise inn et fleksibelt stykke i eksosanlegget, men HVOR er det man lettest får tak i noe sånt?

Vet at Tess har masse sånt, . Det glemte jeg å si, kjøpte et Fleksibelt skjøterør, universal. Det var alt for stort, etter det hadde vært tilpasset så godt som mulig selfølgelig. Har ett aggregat med tør eksos ut i skutesiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg