tirsdag 29. august 2017

Kakebrett papp

Vaskeinstruksjon Tørkes forsiktig av med myk klut. Med litt papp og en saks kan du lage dine egne kakebrett , som passer perfekt til den kaken du har laget. Disse får du kjøpt ferdig.


Brukes mest som kakefat for å ha mellom kakene på stabelkaker men kan . Staples Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet. Distribusjonen skjer fra .

Tekniske data: Vekt : 2Kg. Brettet er produsert i vakker foliert kartong som tåler at man skjærer kaken direkte på brettet. Her finner du kakebrett i gull og sølv, med gulldekor eller i klassisk . Den ene siden er i sølv og den andre i gull. Hos nettbutikken Slikkepott. PERFOCUT FILM - 45cm, á300m.


Engangstallerken PURE Ø23cm hvit (100). Kakebrett PP-belagt 15x20cm hvit.

Gull, preget eller med dekor. Uansett hvilken type kake- og kringle- brett du er vant til å bruke er. Både i papp og isopor som vist på bildet. Størrelse: 61x39x1 8cm.


Legg på et tynt kakebrett av papp , noen millimeter mindre i diameter enn selve kakebunnen. Smør med litt krem eller frosting, slik at kaken ikke . Priser vises kun hvis du er innlogget. Hvitt kakebrett med kant i papp , 34cm. Bli den første til å vurdere dette produktet. Partivare kakebrett sort med lokk 9cm.


Lagerstatus: På fjernlager . Fint som underlag for frukt og kaker etc. Merkelapp hjerte, brun papp. Jeg kjøpte kakeesker hos Squires Kitchen, som passet til kakebrettene.


Hvit Rund mm tynn kakebrett. Et kvalitets kakebrett med lags papp. Perfekt til mindre kaker eller som . Nå alle størrelser i kakeesker i PAPP , ( kakebrett er også inkl.)!

Pakningsinfo: Bunt à stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg