fredag 11. august 2017

Vedkjele pris

Arne Bergli AS har i gjennom år levert mange tusen vedfyringsanlegg, spredt over hele landet. Effekt: maks kW Kvalitetskjelene fra ATMOS er enk. Våre nye vedkjeler klarer Europas hardeste miljøkrav. De har mange nye, innovative løsninger som gjør fyring med ved til ren glede. Men om eg får ein fullblods vedkjel til samme og kanskje rimeligare pris må då dette vere mykje meir effektivt etter min tankegang.


Atmos DC-SF vedkjele (kw) - uten sugevifte.

Atmos er blant Europas største produsenter av vedkjeler. De er kjent for å lage solide forgassende kjeler med høy virkningsgra stort vedvolum, . Har du meldt deg på våre nyhetsbrev? VEDKJELE RUND Byggmakker 1. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus . Eg forstår at å bruke vedkjele (vedpanna) til oppvarming av hus er.


I den dyraste enden av pris -skalaen har me slike som Fröling, ETA og . Arnt Tunset har maken vedkjele , vannbåren varme og radiatorer.

Tunset fyrer opp 2kvadratmeter i et mer moderne hus. ATMOS har alltid hatt som mål å være best når det gjelder kvalitet, funksjonsjonalitet og pris. De er meget aktive innen produktutvikling og kvalitetskontroll.


ABK tilbyr kjeler fra NIBE konstruert for å fyre med biobrensel som ved eller pellets. Gir godt med varme, høye besparelser og er miljøvennlig. Vurderer en vedkjel , men synes dette blir for tungvint. Prisen per kWh for pellets vil være lavere enn for olje og strøm, men både tilgang og pris.


Oval vedkjele med håndtak. Det tradisjonelle designet har vært en klassiker i mange år, og fremdeles er smijernsrosene et vanlig innslag i dagens interiør. Kobber vedkjele med smijerns håndtak og føtter. Gies bort grunnet flytting.


Førstemann som henter får den. Fremo sitt utvalg av vedkjeler. Vedkjele med hjul og medfølgende spade. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris : lav til høy . En vedkjele kan ha pelletsbrenner montert som ekstrautstyr men prisen fort stiger.


Foresten, veden er fint lagret i krypkjelleren og jeg orker ikke å få den ut igjen . Vi fører Gaselle, Arca og Attack vedkjeler.

Gaselle og Arca har i en årrekke vært de mest effektive og solide vedkjelene på det . Rund vedkjele i sortlakkert stål med håndtak. Brukes til oppbevaring av ved og gir interiøret et element av klassisk. Fuktighet, brennverdi, tetthet og priser levert hos kunde innenfor km (ikke ved) for ulike brensler.


Dersom boligen som skal fyres med en vedkjel er på f. Kategori: Tilbehør peis › Vedbærer- Vedoppbevaring. Alle priser er veiledende. Vi tar forbehold om feil eller prisendringer.


Denne siden bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg