torsdag 31. august 2017

Lampehuset bergen

Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering. Mye forandrer seg med riktig belysning!


Bergen Storsenter er den ledende faghandel-kjeden innen belysning og har over års erfaring i bransjen. Mer informasjon på Tiendeo!

Bergen Gullgruven, Bergen storsenter, Horisont, Oasen senter. Vi er i dag den ledende faghandel-kjeden innen. Postadresse: Vestvollveien E. Hunndalen, Bergen og Notodden.


Vårt hovedfokus er belysning, men vi tilbyr også et spennende utvalg av andre interiørprodukter. Lampehuset er en landsdekkende kjede innen belysning. Her finner du god inspirasjon, samt klassiske- og moderne lamper til ethvert hjem.


Vi fører en rekke kjente merkevarer du kan velge blant.

Folke Bernadottes vei 5. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er . Aneta Belysning AB Lagergatan 3. Butikkselger er tilgjengelig i Bergen kommune på Indeed. VELKOMMEN TIL LYS-HUSET ÅSANE AS BERGEN. Vår butikk finner du på Nyborg i Åsane (vis à vis Plantasjen).


Her er vi lokalisert i eget bygg, og vi kan tilby . Kan justeres slik man vil. Norge, Hordalan Bergen. Trykk for å vise flere1Ingen flere treff å vise. Lettplassert arbeidsbelysning med vinklingsbart lampehus (360°), hev- og senkbart stativ samt stk. LED-lyskilder som gir en . LAMPEBUTIKK I BERGEN ELEKTRIKER FOR OPPDRAG I BERGEN Trenger du en elektriker med lang fartstid og fornøyde kunder i Bergen og omegn?


Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som . Offisiell foretaksinformasjon. Christiania Belysning Vågsbygd (2). Scan-Lamps AS Dalaneveien 53.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg