tirsdag 22. august 2017

Slangetrommel høytrykk vann

I åpen utforming, med returfjær. Til montering på vegg, i tak eller på gulv. Ny enarmet høykvalitet slangetrommel med friksjonsfri balansert svivel med full gjennomstrømning.


Trommelen er opplagret i kulelager på begge sider for . Slangetrommel for høytrykk vann.

For vann som kan monteres på vegg eller i tak med automatisk retur av slangen. SLANGETROMMEL - LUFT MED . Veggmontert med meter høytrykkslange. Automatisk inntrekk av slange. Nordic Lift slangetrommel høytrykk rustfri Pvc - grå. Den er velegnet til fett, vann og luft, i industrien og i landbruket.


KPremium inkluderer slangetrommel.

Den er meget effektiv med vannavkjølt motor, hjul, quick-connect høytrykkspistol, meter slange, vario-power strålerør. Bredt utvalg, gunstige priser og hurtig levering av lagervarer. Med varmtvann rengjør høytrykksvaskere enda bedre enn en maskin med. Perfekt for næringsmiddelindustrien. Vegg montert slangetrommel med automatisk tilbaketrekk og 15meter lang slange fra Hozelock.


Enkel å montere og praktisk ha når man skal ordne og styre i . Manuell Høytrykks slangetrommel. Hjelper brukeren med kompakt lagring av slangen. I stedet for å skylle av belegg o. En HDS Trailer er en høytrykkstilhenger beregnet for bruk i bygg- og . X-TRA - Høytrykk konsument.


Nedenfor får du forklaring på sammenhengen mellom vannforbruk og. Kraftig konsument høytrykkspyler. Se gjerne etter modeller med en slangetrommel , som gjør det mye . Ny høytrykk slangetrommel designet for bruk med høytrykksvaskere av alle merker.

Høy ytelse med vannavkjølt motor. Selvfølgelig har vi spylt masse vann , men vi har også revet og slitt i slanger og. Her er tips som gjør det enkelt å velge riktig høytrykkspyler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg