torsdag 31. august 2017

Badebalje til voksen

Nyt et avslappende bad i en kompakt badebalje for voksne ! Perfekt når du har lite bad. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Frittstående, Volum 100L, Høyde.


Har du ikke plass til badekar på badet ditt? Med denne badebaljen kan du nyte et varmt og avslappende bad allikevel.

Spesielt i denne kjølige perioden av året, er det . Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har. Savner du et badekar hjemme og skulle ønske deg et deilig bad? Nå kan du endelig bade – uten badekar!


Ahhh, denne har vi ventet lenge på Har savnet badekar i evigheter, og NÅ, endelig kan både du og jeg få muligheten til å bade i badekar - ute eller inne :)n. Vil du bade, men mangler badekar? Vi har løsningen, med våre hendige badebaljer i plast.

De finnes i mange glade farger og passer perfekt på små bad. Gi bort et badekar i gave! Et lite et altså, faktisk en badebalje - for voksne. Vi har gått nå i flere uker og gnidd oss i håret for å finne ut hvordan vi skal få . Stor og brukervennlig balje. Får plass i dusjkabinettet, slik at barn kan bade der.


Meget praktisk med propp, enkelt å få . Badebaljen er stødig og kompakt . Er det noen som vet om det finnes STORE badebaljer å få kjøpt? Type nesten så stor at et voksent menneske kan sitte oppi? Opprett et spa hjemme med vår bestselgende badebalje for voksne ! Når regnværet sniker seg inn med regn på . Skal brukes under tilsyn av voksen. Nyd et afslappende ba med denne virkelig praktiske badebalje.


Baljen inderholder, når du sidder i den, ca. I badebaljen til voksne er der plads til et skønt ba du sidder behageligt og får . Nyd et luksusskumbad selv om du mangler et badekar!

I den dekadent guldfarvede badebalje til voksne er der plads til et afslappende bad. Rommer cirka 2liter vann. Du finner både badebalje til baby, barn og voksne i denne oversikten. I tilleg finner du både formstøpt solid badebalje og sammenleggbare badebaljer for de . Det er ikke mye som er så avslappende som å synke ned i et varmt bad etter en stressende dag.


Sammenlign priser på CoolStuff Badbalja For Voksne (Hvit) Badekar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg