fredag 18. august 2017

Priming av betonggulv

FibreFlow Rapid opptil mm. Betongmaling til faste lave priser. Primer og overflatebehandling (4). Jeg vet jeg må ha på primer til avrettingsmassen for å binde den til betongen.


Bør jeg vanne betongen først for at ikke avrettingsmassen tørker . Akryldispersjon som benyttes som primer før utlegging.

Byggmax gulvprimer er en dispersjonsbasert primer for å forbedre feste mot underlag og minske vannabsorbering fra. Eventuelt slamlag på betong må fjernes. Mindre ujevnheter på betonggulv kan jevnes ut med avrettingsmasse. Varmekabler er løsningen når du støper gulvet i betong , eller benytter.


På betonggulv bruker du primer for sugende underlag, på gamle fliser primer for . Priming (grunning) av betong , lettbetong, tre og også Finja gulvsparkelprodukter. Så mikses massen med vann . I systemmaling med Murgrunning som primer og med Murmaling som toppmaling blir .

Sugende underlag primes med del Ultipro primer fortynnet. Bruksområde Brukes på betonggulv samt reparasjon av sprekker, hull o. Benyttes som grunning på gamle og nye ubehandlede betonggulv innendørs. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling?


Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Produktet kan også brukes til å . Skal du legge fliser på et betonggulv , skal det være helt plant. Mur og betong er solide materialer som gir et røft uttrykk samtidig som det er. Derfor må det gjøres et godt forarbeid med avretting, priming og tetting av . Vi hjelper deg med anbud på priming.


Anbudstorget viser deg resultater med priming. Gulvavretting flytstøping av kvm. Svak og porøs betong fjernes. Til slutt støvsuges gulvet nøye.


I så fall må primeren herde et døgn før sparkling. Sparkling med SCHÖNOX AP og APF. Gamle, sugende betonggulv (1:5) m2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg