fredag 25. august 2017

Varmepumpe kalkulator

Beregn lønnsomheten av å installere en luft-til-luft varmepumpe i enebolig eller rekkehus. Se hjelp til utfylling av kalkulatoren under. Hjelp til utfylling av varmepumpekalkulator.


Hvor lønnsom ville en luft til luft- varmepumpe være? Lønnsomheten avhenger av hvor mye strøm den kan gi deg, strømprisen, levetiden, .

Regn ut energiforbruk og besparelser med en varmepumpe. Prøv vår kalkulator for energi besparelse. Spar penger med en varmepumpe fra Varme Consult AS. Hvilken energikilde har du i dag?


Fyll ut skjemaet for å få en gratis, individuell besparingskalkyle. Varmepumpe er en investering de fleste gjør for å spare strøm. Senk dine kostnader til oppvarming med opptil med Toshiba varmepumper.


En varmepumpe kan gi både store besparelser og et behagelig.

På nettsidene til Toshiba varmepumper , finner du en praktisk kalkulator som . Med enkelt vedlikehold kan en varmepumpe fra oss vare i til år. Savner kalkulator som tar hensyn til investering også Smile. Dette er en enkel kalkulator.


Kontakt en installatør for en mer utfyllende beregning. VARMEKOSTNADER Nåværende kostnader (kr) Nye kostnader (kr) 0 . For å få et godt svar på spørsmålet om sparing, må du kontakte en installatør som kan komme på gratis befaring. Planlegger du å installere varmepumpe , forbedre ventilasjonsanlegget eller etterisolere loftet?


Bruk Energimerkekalkulatoren! Den viser deg hvor mye slike . Denne kalkulatoren beregner årskostnader av alternative varmesystemer. ENØK normtall beregner kalkulatoren forventet energiforbruk til oppvarming. Usikker på hvilken Daikin varmepumpe som er rett for deg? Se videopresentasjon av de ulike varmepumpemodellene.


Mangler: kalkulator Bør du kjøpe dyr eller billig varmepumpe? En luft-til-luft- varmepumpe koster fra 6. Strømprisen i kalkulatoren tar hensyn til avgiftsfritak i Nord-Norge, .

Kalkulatoren gir deg også svar på hvor lang tid det vil ta før de reduserte kostnadene har betalt for investeringen. Web- kalkulatoren er utviklet med tanke på å indikere kostnader ved ulike. Varme- kalkulator – hva koster et komplett CTC varmeanlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg