onsdag 23. august 2017

Vinglass krystall

Bohemia Krystall Amadeus Stk Vinglass. Sontell handler om å være casual. Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.


TEKNOLOGI: HÅNDBLÅST GLASS OG . Pris: 36- Kjøp Vinglass , Chateau, cl, Krystall , Kosta Boda hos Adlibris.

Vi tilbyr et bredt sortiment innen kjøkken og servering på nett. Vi har nå krystall vinglass fra Finn. I oversikten finner du vinglass fra Iittala, Rosenthal, Kosta Boda,.


Boda Chateau glassene ble designet av Bartil Vallien og er laget i krystall. Vinglass med høy stett kan være vanskelige å plassere i øverste hylle, men jeg vil. Pakke med fire pene vinglass som passer til både rødvin og hvitvin.


Glassene er produsert i helstøpt blyfri krystall av høy kvalitet og har en fin klarhet samt styrke.

Enkelt, harmonisk og av høyeste kvalitet. Botanic Garden Krystall Vinglass , 4-pakk, Susan Williams-Ellis, Portmeirion. Pris: 4kr Fri frakt over 4kr RoyalDesign. Aunes Vinglass i krystall (blå) av Marianne Aulie.


Aune - Unike og håndblåste kvalitetsglass i krystall fra Tsjekkia. Flott Vinglass i krystall med lang stett. Dette er elegante glass i krystall.


Når man skal kjøpe vinglass bør man kjøpe glass med stett, for å slippe å holde i selve klokken, som unødig . Disse bryllupsglassene i sett med har avtrykk av gifteringer – inkludert ornament med Swarovski- krystaller. Materiale, Blyfritt krystall. Vinglass cl Balloon Lyre.


Klassisk vakker serie med nydelig slipedekor. Eksklusive vinglass i krystall , med elegant design. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Vinglass av ekte Swarovski krystaller 6glasser inkl stativet. Lyst å eie noe veldig elegant i et eksklusivt design som passer inn i hvert hjem?

Stort utvalg av kvalitets vinglass fra -Lucaris, Rogaska og Zieher. Zieher og Rogaska er i sin tur håndlaget eleganse av papirtynn krystall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg