tirsdag 17. oktober 2017

Kjøkkenarmatur med uttrekk og avstenging

Kjøkkenarmatur i tradisjonelt. Berøringsfri, Avstengning for oppvaskmaskin, Utrekkbar tut. Våre kjøkkenarmaturer er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Nedenfor kan det søkes på forskjellige typer armaturer. Gå direkte inn på den enkelte .

Grohe Zedra 1-greps kjøkkenarmatur. Med uttrekkbar tut og avstengning , Krom. GROHE Zedra kjøkkenkran, uttrekkbart dusjhode. Uten avstengning til oppvaskmaskin. Nostalgisk kjøkkenbatteri med avstengning for oppvaskmaskin diskret plasset.


Høy buet tut med uttrekkbart dusjhode. Element kjøkkenkran med høy tut - med avstengning for oppvaskmaskin. FIMA Capo kjøkkenkran med uttrekk og svingbar tut, hvit.

KJØKKENARMATUR HG LOGIS 160. Et stilig kjøkkenarmatur kan virkelig heve inntrykket av en kjedelig kjøkkenbenk og tradisjonell vaskekum. Populær kjøkkenkran med høy utrekkbar tut og avstengning for oppvaskmaskin.


Har både vanlig stråle og dusjstråle. Perfekt til å skylle oppvasken eller fylle . Damixa elektronisk avstengning til oppvaskmaskin. Oras Saga kjøkkenkran med avstengning. Damixa kjøkkenarmatur Space med avstengning krom. Nå er GROHEs mest populære kjøkkenkolleksjon full av nye, innovative funksjoner, som den nye uttrekkbare dobbeldusjen.


Kolleksjonen er tilgjengelig i. Axor Starck kjøkkenarmatur med fjær-grep med svingtut. Damixa Clover kjøkkenkran med høy C-tut og avstengning for. A- collection kjøkkenbatteri med avstengning for oppvaskmaskin.


Med avstengning for oppvaskmaskin. Noen eksempler er avstengning for oppvaskmaskin, uttrekkbar krantut som er praktisk hvis man ikke har dobbeltkum eller stor oppvaskkum, . Osier kjøkkenkran med høy uttrekkbar C-tut og avstengning for oppvaskmaskin.

Nautic- kjøkkenkran – høy tut. Høy kjøkkenkran med J -tut og avstengning til oppvaskmaskin. Tapwell kjøkkenarmatur kommer i mange råtøffe deisgn og spennende overflater, som matt svart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg