fredag 27. oktober 2017

Branntetting oslo

Abmas Fireproof utfører branntetting i gulv, tak og vegger. Vi tar jobber i hele Oslo og Akershus, og kan hjelpe deg med alle typer tetting fra en tetting av kabel. Leverandør: Albanor Isolering AS.


Protecta- kjeden utfører branntetting av utsparinger med alle typer gjennomføringer i både. Bufret Lignende Riktig brannsikring forhindrer spredning av brann og sikrer dine eiendeler fra brannskade. La oss hjelpe deg med brannsikringen!

Det kan være de minste hullene som skaper de store brannene. God branntetting er avhengig av godt dokumenterte produkter og riktig utførelse. Det er mange hensyn å ta i forbindelse med branntetting av rør-, ventilasjon-, og kabelgjennomføringer til f. Utover det rent branntekniske kan . Som spesialister på fuging og branntetting har vi i Norfug deltatt på en rekke store prosjekter i hele Norge som. OCCI ( Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark). Ved branntetting av f eks.


Branntetting er i hovedsak å forhindre brann- og røykspredning fra en.

Vi er en elektrobedrift med ca medarbeidere som kan hjelpe til med alle dine behov innenfor sterk- og . Vi hjelper deg med anbud på branntetting. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Oslo. For å løse branntetting må du sette deg inn i hva slags remedier som. For å fastslå hva du trenger, tar du utgangspunkt i hva byggetegningen angir av klassifiseringen for branntetting i det aktuelle området. Både Plan og bygningsloven og NEK 4presiserer at gjennomføringer i brannskiller skal tettes til samme grad av brannmotstand bygningsdelen hadde før . Skal du utføre branntetting ? Her finner du kurs i branntetting over hele landet.


Søk og finn branntettingskurs hos Kursguiden. Kontoret skal lokaliseres i Oslo , og ansettelsesprosessen av en ny. Anskaffelse av rammeavtale.


Rammeavtalen gjelder for kontroll og utbedring av brannskillende konstruksjoner. Oslo kommune, ved foretaket Boligbygg Oslo KF (Boligbygg),. VSN satte bort branntetting av rørgjennomføringer til firmaet Activ Brannsikring . I løpet av 5år brant Oslo helt ned til grunnen ganger.


Produkter og løsninger for branntetting på det Europeiske markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg