mandag 30. oktober 2017

Foss bad prosjekt

Vi tilbyr en rekke forskjellige baderomsmøbler, slik at du kan få badet du drømmer om. Baderomsmøbel med fronten hvit matt, to skuffer, integrert grep og Slim porselensservant. Inkludert rundt uttrekksspeil med lys.


Foss Bad frister med ny katalog! Nå har den tradisjonsrike Birkeland-fabrikken sett seg lei .

AKTUELLE PROSJEKTER : Helse Fonna skal inngå en ny . Kan en montere baderomsmøbler selv, eller er dette ikke lov, og må utføres av fagfolk. Renovering av bad dager hos kunde på Vinne, Verdal - mens de selv var i syden. Deilig å komme hjem til splitter nytt bad! Har et stilrent og klassisk design som gir en god kvalitetsfølelse i rommet.


Muligheten til å velge mellom knott og grep . Funksjonelle, plassbesparende møbler for mindre baderom.

Sett i gang med ditt baderomsprosjekt ! Veidekke valgte Caverion på storprosjekt i Oslo . BPM i ERP- prosjekter , og videre forstå om fokus på BPM vil påvirke utfallet av . NTNU i førersetet for stort EU- prosjekt for smarte byer. Nettbutikk med Møbler og innredning til badet. Alltid gode tilbud på et stort utvalg kjente merkevarer i alle størrelser og farger. Rask levering og full returrett.


Vi har pusset opp mange bad , ca bad i året faktisk. Det er vi ganske gode på om vi får si det selv. Se bilder fra noen av dem her. Hanefossen kraftverk er største kraftverk i . Dusjløsning med glassbyggerstein fra Flishuset AS Tromsø. Carat slagdør fra Ducholux.


Referanser og prosjekter der vi har utført rørleggertjenester, installert varmeanlegg,. Det som gjør dette badet til noe utenom det vanlige er valget av messing.

Kraner er fra Tapwell, dusjvegg er fra INR og innredning er fra Foss. Speilskap Vita Eik struktur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg