torsdag 12. oktober 2017

Slangeoppruller

Monter en slangeoppruller , og unngå at hageslangen ligger i en floke på. Slangevogn med 20m slange Hozelock. Her får du en slangeoppruller som ikke går i stykker for et godt ord. Beregnet for varmt og kaldt vann, trykkluft.


Stillbar utstikkslengde av slange fra . Langsom og sterk slangeinnrulling.

Robust og holdbar stålkonstruksjon. Luna Laget i en kraftig konstruksjon av slagfast herdet plast. Tilpasset til kjøretøyverksteder og industri med krav på . Egnet for verksteder og industrielt bruk. Kraftig konstruksjon av slagfast plast.


Med innebygd håndtak som ved behov automatisk felles opp for bruk. Luna Tillverkade i en kraftig konstruktion av slagtålig härdad plast. Anpassade till fordonsverkstau. En robust slangeoppruller av middels .

Metall slangetrommel med stativ - Solid frittstående slangetrommel i metall. SLANGEOPPRULLER WIND-X LARGE. Smart system som ruller opp flatslanger opptil mm ved hjelp av en batteridrill. Består av opprullerbeslag og . Solid slangeoppruller for luft, vann, olje, diesel og fett.


Koster en del nytt, ingen lekkasjer For meir produkt sjekk Finn annonsene mine. Sätt fästanordningen på väggen, i taket eller annan lämplig plats där det finns tillräckligt med utrymme för slangupprullaren att rotera. Dra försiktigt ut slangen till önskad läng låt slangen gå tillbaka ca 5–cm. För att rulla in slangen så rengör eventuellt slangen med en . Hus i blå hardplast (PEHD).


Regulerbar fjærkraft fra utsiden. Armert og oljebestandig polyuretanslange. Dette er for sveisearbeider der sikkerheten ikke kan . Slipp å krangle med en stor floke av hageslangen når du skal vanne ved hjelp av en slangeoppruller fra expondo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg