fredag 20. oktober 2017

Mdf plater i tak på bad

Jeg renoverte hovedbadet i huset for år siden og valgte da ferdigmalt mdf - panel i taket. Jeg har god lufting og fuktstyrt avtrekk. Har valgt Fibo-Trespo veggplater og det blir gulvbelegg på gulvet.


Jeg la MDF i taket på badet for år siden, ingen tegn til problemer enda. Har plater av Huntonitt, den som er brun inni og ikke har lim.

Vi bygger bad i et eldre hus. Er ferdigmalt panel mdf å anbefale? Tak -ess plater (folierte) , eller mdf takpanel foliert er godkjent for ventilerte . Er det noe krav til hvilke type tak plater som skal benyttes ift fukt og branntekniske forhold.


Holder det med å bruke et lag med mdf plate eller må . Platene lages av kryssfiner eller MDF , laminert på frem- og bakside av et høytrykkslaminat. Panel og fliser på badet.

Kan jeg bruke Huntonit tak på badet ? Veggene er i klimaklasse dvs. Smartpanel Fuktbestandig kan benyttes på badet eller vaskerommet. Pakken inneholder plater. MDF TAK VÅTROM godkjent for rom med høy fuktighet. MDF er en fellesbetegnelse på plater av hardt sammenpresset, finkuttet . Vi har mdf - plater i taket på badet og vaskerommet.


Vi har arbor sine plater, typen fas tror jeg de heter. De lengste platene av Arbor er 2cm . SteamSafe takpanel for bad. Kjernematerialet er laget av fuktbestandig MDF.


En høyglanset overflate gir . MDF mm Takpanel foliert edelhvit. MDF mm Takbord malt bomull. Platene i MDF og fra Huntonit er en gave til alle som ønsker seg nytt interiør. Du kan ha dem på badet hvis det er godt ventilert, men ikke i .

MDF paneler er enkle å sette oppMed MDF panel fra Byggmax kan du skape en hyggelig atmosfære hjemme hos deg. Du får både MDF og takpanel i flere . Bruk Husfix eller tilsvarende sparkel på malte, strukturerte plater som skal glattes. Takpanel i MDF leveres i mange av de samme panelprofilene som . Himlingsplater er foliebelagte plater som er raske å montere og gir lyse og trivelige rom.


MDF - plater som takpanel , gir utseende som trepanel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg