mandag 23. oktober 2017

Bontel brannslukker

Bontel brannslukker motorrom og bysse. Effektivt, plassbesparende og lettmontert brannslukker for motorrom opp til ca. Den selvutløsende slukkeampullen er et unikt brannsikringsprodukt.


Hver ampull sikrer et område på kubikkmeter. Ampullen utløser seg automatisk når .

Bonpet-ampuller kan installeres praktisk talt hvor som helst. Nettbåt - Båtutstyr AS : Brannslukking til båt. Selvutløsende brannampuller fra Bonpet. Slukkespray og håndslukkere.


Er du redd for å knuse glasset ved et uhell kan du ha dette gitteret rundt! Brannsikkerheten i Norge i dag er for dårlig. Hvert døgn mister familier hjemmet sitt i brann.

Det har fra myndighetenes side ikke vært vilje til å nå de ønskede . Motoren bør ha automatisk brannslukking , noe det også er krav til i de fleste nye båter. Vi har sett på hva du kan gjøre for å sikre båten og på hva du trenger om . Test av BONPET Automatisk Brannslukningsampull. SLUKKEGRANAT for slukking av branner i brannklasse A, B og F. Enkel og sikker å bruke til slukking av branntilløp på kjøkken, bil, båt, campingvogn, hytte og . Etikett: Brannslukking , brannslukker , automatisk brannslukker , ampull, brannslokker, brannsikkerhet, automatisk brannslukking , bontel , bonpet, bon tel, bon pet, . Et nytt og revolusjonerende brannsikringsprodukt. Oppstår det brann innenfor området hvor ampullen er montert,. Noen som har erfaring med disse?


Sammenlign pris på brannslukker. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Mangler: bontel Seatronic fusco-ex. Passer både for motorrom og bysse. Ocean Signal Elektronisk .

For motorrom og bysse - ingen sekundærskader. Modell Nashira som er 37cm i diameter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg