mandag 23. oktober 2017

Gitterrist plast

Astrup AS Norges ledende leverandør av metaller og plast. Støpte og profilbasert gitterrister i glassfiber gir en kostnadseffektiv løsning med lang levetid i ulike aggressive miljøer - Glassfiber Produkter. Rister av glassfiberarmeret plast (kompositt gitterrister) er lette å tilpasse til de ofte store toleranser i byggeindustrien. Tilpasninger til rørgjennomføringer mv.


Sklisikker spalterist i sort plast.

Vi leverer gitterrister i ulike utførelser: Pressveisede gitterrister, press-in rister,. Glassfiberarmert plast er et kompositt materiale bestående av fiber og et . Burmeister leverer gitterrister i ulike utførelser og til forskjellige anvendelser. Brukes til å feste risten til underlaget.


Består av galvanisert gjengepressende skrue (M8) og . Dette egner seg godt til gulv, plattformer, reoler, fasader, rekkverk . Vi lagerholder et stort spekter med pressveiste rister.

GRP, Glassfiber Armert Plast , er et komposittmateriale bestående av. Sortimentet omfatter rør, tanker, gitterrister , trapper og andre konstruksjonsløsninger. Lettvektsdrenering i 1 resirkulerbar plast med stor styrke og avvannings-. Dekke vi leverer er Imprignert treverk, galvanisert gitterrister , PE plate dekke, eller GRP rister.


Gitterrist Chromefarget Plast x 175mm. Flytebrygge PE plast - Med . Oppsamlingskar PolySafe Eoroline type F2-2F med hjul, til fat à 2liter, uten gitterrist. Alhaug as markedsfører og importerer et bredt utvalg av gitterrister for gangbaner og kjøresterke plattformer, trappetrinn og andre tilkomstprodukter i stål, . Platebearbeiding på forespørsel i de fleste metaller og plast typer, og i de.


For montering i Skeisvoll plast teleskopkanaler. Spalteventil og gitterrist - Plast. Vi har mange års positiv erfaring med GFK-gitterriste (gitterriste af glasfiberarmeret plast ). Gangbanen er laget av gitterrist og finnes i forskjellige maskevidder. Støttebeinet leveres komplett med bein, fotplate, endelokk i plast og tilhørende bolter.


Her under visses lidt referencebilleder af opbygning af biofilter, sam et par billeder af filternet til at fixere løst filter materiale.

Innhold GlasSfiberarmerT plast Teknisk informasjon Materialer 6. Scan-Plast leverer kompositriste og stålriste til alle industrier. Flottøren leveres med arbeidsplattform av gitterrist i GUP eller PE- plast. Flottøren har en netto oppdrift på 7kg, innvendig diameter nede på meter og en . Spilltrau 6x 4x 1mm. Beregnet for oppsamling av væsker. Kan brukes med eller uten gitter.


Bufret HEXALINE, leveres i svart plast i 1 resirkulerbar polypropylen, og tåler trykket fra sporadisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg