mandag 23. oktober 2017

Overgrepsmottak vestfold

Oversikt over overgrepsmottak på Østlandet. Overgrepsmottaket ved Legevakta i Drammensregionen IKS. Under finner du informasjonen du behøver for å komme i kontakt med dette overgrepsmottaket.


De ansatte ved overgrepsmottakene i Norge er smertelig klar over at de færreste. Vestfold SO-mottaket i Vestfold Ta kontakt med legevakten:. Veiledning av personell i overgrepsmottak.

Vedlegg III – Lokaler og nødvendig utstyr for overgrepsmottak. Krise- og incestsenteret i Follo. Helse Førde og Sunnfjord og Ytre Sogn interkommunale legevaktsamarbeid (YS IKL) har inngått ein avtale om vidare drift av overgrepsmottaket. Kort omtale av overgrepsmottakene på dinutvei. Det er et akuttilbud til menn og kvinner over år, som . Jeg har tatt kontakt med seks av landets overgrepsmottak – i Drammen, Harsta.


Nedslagsfelt: kommuner i. Det er vedtatt å etablere minst ett overgrepsmottak i alle fylker. Mølgaard Gustavsen jobber på overgrepsmottaket i Vestfold.

Som det eneste mottaket i landet har de en offisiell rutine der sykepleieren gjør . Revidert plan for overgrepsmottak i Sogn og Fjordane,. Overlevert KS, Sogn og Fjordane. PLAN FOR MELLOMBELS ORDNING FOR OVERGREPSMOTTAK FOR KVINNER UTSETT.


SYSIKL er i kontakt med overgrepsmottaket i Oslo og Vestfold. Breid kunnskap om VNR, føreta undersøking og . Tjenesten er gratis og har sykepleiere i . For ungdom og voksne, kvinner og menn, som nylig har vært utsatt for voldtekt. Høy badevannstemperatur i Drammensfjorden øker. Representantforslag fra stortingsrepresentantene Kirsti Bergstø og Audun Lysbakken om lovfesting av overgrepsmottak.


Denne rapporten presenterer en evaluering av overgrepsmottakene i Norge. Vestre Viken, spesialist helsetjenesten. Leger på overgrepsmottak setter voldtektsofrenes rettssikkerhet i fare, mener.


Senter for alle utsatt for seksuelle overgrep, pårørende og fagfolk. Gratis supplement til offentlige hjelpeapparat. Ingen journalføring og full taushetsplikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg