torsdag 26. oktober 2017

Kjøpe unc skruer

Eks mva: kr Inkl mva kr 50. Vi har det meste innen skruer , muttere, stoppskiver og sprengskiver på lager, UNF, UNC , . Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Mangler: kjøpe Ahlsell - Innv.


Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager. Hvor er det folka kjøper tomme hardware som bolter og muttere i norge?

Det er lett å bli lurt, og feil skrue på feil sted kan være veldig dumt. På tommegjenger har du standardene UNC og UNF, og den utgåtte Withworthstandarden. De fleste skruene du får kjøpt , har valsede gjenger.


Avdelinger for kjøp av spesialprodukter finnes i alle AN-virksomheter. MV = metrisk venstregjenget, UNC = tomme, grovgjenget, UNF = tomme, . Kjøp Sammenlign Lagre til ønskeliste. Så ser vi nå at det er vanskelig å finne skruer for å feste taklokkene.


Er det noen som har et tips om hvor man kan få kjøpt nokså lange skruer med tomme-gjenger ? De har skruesett med både UNC - og UNF-gjenger.

L Tomme, Minimum bestillingsantall, Enhet, Pris , Kjøp. Jeg kjøpte en hel eske for ti kroner hos jernvarebutikken rundt hjørnet. Tirsdag blir Kjell Nupen bisett i Søm Kyrkje. Her er eit minneord skrive av venen Paal-Helge Haugen same dag Nupen døydde.


SKRUE DIN9AM20XSYREFAST. Gurusoft - utvikler produkter som forenkler og automatiserer hverdagen til våre kunder. Ecommerce og PIM, Report for kommunalteknikk og EOS for bygg. Mutterskruer for D-sub-kontakter. To mutterskruer , to muttere, to flatskiver og to fjærskiver.


Gjenger: 4-UNC (x mm). Unbrako- skruer med innvendig sekskant. Kapittel – Dimensjoner skruer og muttere. UNC betyr grovgjenger, UNF betyr fingjenger.


Hei, tips til hvor finne kaliper skruer med hull for låsetråd ? Pass på så du evt får kjøpt bolter med riktig hardhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg