mandag 16. oktober 2017

Glassflasker med skrukork

Kvalitetsvarer til lav pris. Eksklusiv glassflaske 12cl. Glass, flasker og etiketter til bedrifter og privatpersoner. Flaske Energy 50cl inklusive skrukork.


Lokk til glassene tilbys i flere ulike farger. L klart glass med skrulokk til sylting av bær og grønnsaker.

Ekstra gummiring til glass med svinglokk -6pkn. Klar firkantet glassflaske med sort skrukork. Nå kan du få personlig gravering på Blafre sine flasker!


Føler jeg har lett overalt, men er jo . Medelas flasker for mors. Karaffel Ypsilon 107cl H2Ø104mm Glass. Med skrukork som forsegles første gang de skrus på. Korkene ser helt vanlig ut mens det er .

PET ølflasker med forsegling. Passer til Coopers 5L PET flasker. For å lukke flasken brukes oftest skrukork , plastkork, kork, eller metallhette. Metallemballasje: Hermetikkbokser , former i aluminium, skrukorker fra . Hvit skrukork til glassflaske.


Kan brukes på alle glassflasker fra ml til liter som har 28mm åpning i halsen. Hjelpemidler for åpning av flasker , bokser og andre beholdere. Sylinderforma vaskemaskin laga av tre. Mosten vert ikkje filtrert . Trodde ikke man fikk glassflasker med skrukork lenger. Tør ikke si om det er skrukork.


Det er en grunn til at berømte franske vinslott lagrer sine referanseviner på flasker med skrukork ! De tar ikke sjansen på noe annet. Reagensmiddelflasker, med skrukork. Beskrivelse: Borosilicate 3. Den tåler litt vann, men mange bruker jo flasker med skrukork igjen, fyller vann på dem og har dem til trening, og da går det ikke lenge før . Vi produserer og selger også klasseromskart.

Det finnes også noen spesielle gummihetter som kan brukes, men vi har med årene valgt å gå for flasker med skrukork. Kompatibel med flasker med skrukork - Kan brukes opptil ganger og brukes på flere flasker. Inkludert i pakken: - 4x standard Coravin-vinstoppere - 2x store .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg