tirsdag 24. oktober 2017

Vindusfilm speil

Gila vindusfilm med speileffekt. Perforert vindusfolie vil virke slik at den som er nær perforeringen vil se. Jeg er egentlig ikke så interessert i at det ser ut som at det er speil , . Men hva er forskjellen mellom speilfolie og solbeskyttelsesfolie?


Bufret Nettbutikk med stort utvalg av vindusfolie.

Finnes det folier mot innsyn. Finn din favoritt og heng den enkelt opp med. Ytterligere info: Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet. Bruk kuttelinjene til å tilpasse størrelsen. Vi har også solfilm med og uten speil effekt, som effektivt stopper innsyn fra forbipaserende på dagtid og kveldstid avhengig av lysforholdet inne og ute.


Vår best selgende solfilm med høy speil effekt til innvendig montering, hvis man vil ha redusert sollys og varme. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

VINDUSFOLIE BARNEROM - PIRATER 70CMX1. Med dekorativ vindusfolie bevarer du lysinnfallet, men stenger ute naboer og forbipasserende. Tips: Søk etter vindusfolie for løsninger som for eksempel matter og hindrer innsyn også.


Gjør det selv: GILA Privacy Silver Mirror monteringsfilm. Hindrer innsyn og gir glasset speileffekt. Har fått to mye nabohus foran meg. Festes statisk på vinduet, uten lim. Perfekt for å hindre innsyn.


Vindusfilmen assorterte mønstre. Klippes opp til passende størrelse. Lastet opp av VeggFolie Veggfolie. I vårt sortiment har vi samlet dekorative . En mørk film med et ytre lag av speil og indre lag av mørk gråtoning. M Prestige-serie består av film.


Ms folier og substrater er holdbare og av høy kvalitet. Hexagon fliser vindusfilm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg