onsdag 25. oktober 2017

Sugepumpe olje

Manuell sugepumpe for tømming av f. Kan også brukes til å tømme hydraulisk bremsesystem eller . For enkel påfylling eller oppsuging av transmisjonsolje, motorolje og girkasseolje. Gjennomsiktig beholder med tydelig gradering for enkel avlesing. Størst på bilutstyr og deler.

SUGEPUMPE FOR OLJE Byggmakker 1. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus . Med sugepumpe så kan jeg skifte olje hvor som helst, når som helst. Men jeg er usikker på om jeg får med meg like mye som ved å skru ut bunnpluggen. Forenkler oljeskift eller redder deg når du har fylt på for mye olje. Kobles enkelt til bilbatteriets poler med klemmer.


På lager (1-arbeidsdager leveringstid til butikk) . Noen som har prøvd lignende?

Skal man kjøpe sugepumpe så må en nesten se litt på hva slags bruk. Når jeg bytter på dmotoren, hvor det er liter olje , så er elektrisk . Pumper dere ut oljen peilepinne-røret? Er det noen av dere som har erfaring med å PUMPE INN oljen via det. Vi har lavest mulig pris på våre kvalitetsprodukter. Bildeler til ulike bilmerker på . Liten hendig sugepumpe i messing for motorolje.


Egner seg utmerket for skifte av olje på båten. Håndpumpe i messing for tømming av motorolje. SIERRA Oljepumpe for girhus. VEGGBRAKETT FOR OLJE -PISTOLER OG OLJE -MÅLERE VEGGBRAKETT FOR . Sugepute for Olje - liter.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Gjør du det selv, vil bytte av olje og oljefilter ikke koste deg ikke mer enn. Du kan enten bruke sugepumpe eller kjøre bilen opp på bukker og . Lenser benyttes både til å lede, samle og sperre inne olje som ellers vil flyte.


Vacubox er en sugepumpe som enkelt fjerner olje fra bilmotoren og pumper den videre til en spilloljetank.

I stedet for å fjerne oljepluggen . Konus gummi til vakuumpumpe. Johnson Pump TopGear L-serien finns i sex olika storlekar. Bilde av Jabsco hydraulikk transport pumpe 12v .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg