mandag 16. oktober 2017

Nm svømming 2017 resultater

Alle resultater trykk her:. Siste frist for påmelding er: 21. Stine (13) svømmer riktigt bra på flere stafetter og perser på 1fri og . Arrangører var NTNUI og Trondhjems SLK. Først ute var guttene på bryst.


Etiketter: svømming , åm, åm-rekorder, resultater , malene rypestøl.

På vegne av Norges Svømmeforbun har Trondhjems Svømme og Livredningsklub og NTNUI som. Vi gleder oss til fartsfyllte dager med mye rå svømming i Stavanger . Det har vært jevnt over knallgode resultater hos alle årstrinn som stilte til. Silje Mari Bjørlykke tar sr NM krav på 4medley med tiden 5. Strålende resultater i langbane- NM. NM i svømming kortbane i AdO Arena i Bergen er historie, og Nordlysbyen STK sier seg godt fornøyd med innsatsen.


Resultater Oslo Open Water - Tjuvholmen Rundt Oslo - 19. Vi ser mye bra resultater , fortsetter han.

Svømmere kan fra det året de fyller år . Med kun to uker til Nordsjøstevnet og tre og en halv til NM junior fortsetter nå svømmerne våre med . I morgen braker det løs med NM Kortbane i Bærum! Vestby Svømme - og livredningsklubb gjennomførte et godt mesterskap i livredning. Kronprins Haakon åpnet mesterskapet og vi var alle . Se resultater mm live her . Bronselaget: Ski svømmeklubb viste svært gode takter i junior- NM og tok to individuelle medaljer, samt en. LES OGSÅ: Sterke Ski- resultater.


Bytri inviterte til folkefest på Karljohansvern med NM -løp i Terrengtriatlon den 24. Distansene er 750m svømming , 20km. Espedal Endre Espedal NOR. NM Terrengløp i Strandebarm 1. Det vart eit fint mesterskap, med mange . Det arrangeres rekruttstevne på Kongsberg lørdag den 28.


Bodø Svømmeklubb var i helga representert med én svømmer på årets NM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg