fredag 13. oktober 2017

Rosetter utstilling

Vi leverer rosetter tilpasset dine ønsker. Vi produserer rosetter på ordre. Fargen på rosettene kan variere en del fra land til land og om det er en offesiell utstilling eller ikke. Noen gir ut rosetter på jakt og bruksprøver.


Viser 1–av resultater. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter gjennomsnittsrangering, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris: .

Hva er normalt på mindre utstillinger med tanke på rosetter og premier? Jeg er ikke så aktiv utstiller men arrg. Hvorfor er det blitt mindre med rosetter og premier å få på utstilling ? Noen synes faktisk det er gøy å ha dem som minne fra stedet og deltagelsen. Hvilken rosett er gjevest? Flere resultater fra canis.


På NKK´s utstillinger er det nå kun elektroniske kritikkskjema som man kan laste ned om ønskelig. Våre rosetter er populære premier i hestesport, hundesport og utstillinger. Derfor leverer vi et bredt utvalg av billige rosetter til ulike anledninger.

I ringen utdeles følgende rosetter : BIR, BIM, Championat, HP i avl og . Neste gang når du er på NKK utstilling , finner du Regler hefte fra NKK. Rosetter som man får i ringen er Bir- Best I Rasen (gul og rød) og BIM . Utstillingen foregår i Kvalsund Flerbrukshall. Premier og rosetter MÅ hentes samme dag, da det er to ulike arrangører og rosetter.


Første av to utstillingsdag er over. Kunne ikke blitt bedre for vår del. Vi hadde kunnmeldt på en hun Leo (hvit gjeterhund). Ift utstilling når nasjonalfarget går til BIS, BIR osv.


Man søker om å arrangere utstilling på NKKs klubbsider, søknadsfrist for. Klubben har kjøpt inn Excellent rosetter for salg på Scheweisshundspesialen. I oppholdsrommene var lister og rosetter mindre prangende, og soverom og.


Dette kunstverket av en rosett står på utstilling i Gipsmakeriet. Lotteri etter utstillingen (fint om alle kan ta med premier til lotteriet i år også) – Utdeling av Årets rosetter fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg