onsdag 25. oktober 2017

Fasadestein inne

Skifer kan benyttes både inne - og utendørs, til blant annet gulv, heller, peis- og fasadebekledning. Siden skifer er en naturlig bergart vil den gi en variert . Bredt utvalg av naturstein til både innebruk og utebruk. Handle enkelt på nett - hent i butikk.


Monter flott naturstein på vegg, fasade, pipe og peis med skiferpanel XXL ute og inne.

Fasadeskifer - Like fint inne som ute! Hos MAXBO finner du slitesterk forblendingsstein og skifer til utvendig og innvendig bruk. Skiferen er meget lett å forme og kan lett risses og deretter . Kjøp på nett eller i butikk.


Brukes til vegger, murer og piper ute og inne. Forskjellen ligger i detaljene, som sammensetning av elementet og utvelgelse av steinen elementet bygges med. Våre granitt- og skiferpanel egner seg også ypperlig som interiør i alle rom i huset.


Bruk naturstein til å skape dine egne perler enten det er ute eller inne.

Abonner på vår kanal for å se flere tips. Filtrer på kategori: Inne. Tenkte vi skulle ha litt fasadestein på huset vårt. Har nypusset mur innendørs.


For så og lime fasadestein på våtromsplatene. Jeg skal kle muren rundt peisinnsatsen min, og er usikker på hva slags fasadestein jeg skal velge. Er det noen som kan gi meg tips? Skap en rustikk stemningVi leverer fasadeflis av utmerket kvalitet, som du kan sette opp både inne og ute.


Har du et litt eldre hus kan en rustikk stil være . Oppdal Gneis er godkjent for muring ute og inne med hensyn til blant annet styrke og frostbestandighet. Med tilnærmet svinn kan du beregne at du får m2 . En vedlikeholdsfri fasadestein som er laget av hvit sement og knust marmor. Egentlig ikke et nytt produkt, da det første huset i Norden med . Norsk Naturstein i fliser som fasadestein selges.


Stein flisene kan brukes både inne og ute som forblending. Produktet er frostsikkert og kan brukes både ute og inne. Valdres-panelene med sin flate bakside er enkle å montere med fliselim og de legges kant i kant uten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg