torsdag 19. oktober 2017

Dab+ adapter test

Vi har tidligere testet åtte adaptere. Denne gangen tester vi fem. Det finnes et hav av små og store løsninger som vi har . Se tester og finn best pris i Prisguiden - DAB - adapter , dab radio til bil, bilradio - Prisguiden samler tester slik at du . Du trenger ikke ny bil når FM-nettet slukkes, bare en av disse DAB -adapterne.

NAF har testet åtte adaptere som kan ta i mot DAB -signaler i bilen. Men vår test viser at det ikke er enkelt å få velfungerende DAB på plass i . Har bilen din en gammel FM-radio, kan en DAB - adapter være den letteste og billigste løsningen dersom du ønsker å høre på DAB -radio. TEST : Android Auto vs Apple Carplay: Hvor gode er mobilene i bilen?


Brukervennligheten til DAB -adapterne er også varierende, og dersom det for eksempel er vanskelig å. Målingene av DAB - adapter er også sett i sammenheng med testen av antenner. Mil etter mil bak rattet kan gjøres morsommere med DAB - adapter !

Best i test - TVhjelper deg. Her kan du finne løsninger der både internett og DAB er gode lydkilder. Ved å koble til en adapter gjør du anlegget i stand til å ta i mot digital radio. Spør i butikken eller søk blant tester på internett for å sjekke batteritiden på radioen du . Tiny er vinneren i NAFs test av DAB - adaptere. Testen viser at flere av enhetene verken er enkle eller sikre i bruk, og prisen står ikke . De aller, aller fleste vil nok ønske å få DAB i bilen, selv om mange ikke har dette fra før.


Vi tester – Tre ulike adaptere i fire ulike biler. Tiny Audio Char en forbedret elektronikk med et . Betjenes med en kablet fjernkontrol. Vi tilbyr et bredt spekter med DAB Adaptere til bruk i hjemmet, til bilen og i båten. Kontakt oss gjerne for anbefaling! Tiny Mhar en stor og tydelig skjerm med lettlest display og en lett anvendelig fjernkontroll.


DAB adapter med Brodit feste og bra DAB glassantenne. Med dette adapteret får du enkelt oppgradert ditt steroanlegg til .

We liked the extras on the 350BT, such as the wipe to clean the windscreen and get . Enkel, skjult DAB -løsning for alle biler Sender radiosignaler til bilradioens FM- mottaker Støtte for trafikkmeldinger og automatisk bytte av kanaler. Praktiske hørselsvern med DAB -radio og lading via micro USB. I tillegg til digitalradio har også en mm AUX-inngang for tilkobling av for eksempel telefon .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg