tirsdag 24. oktober 2017

Håndtak og knotter

Håndtak er viktige detaljer på kjøkkenet ditt. De viser din stil og skal være praktiske i hverdagen. Du kan gjerne blande knopper og håndtak , men pass på at de . Se vårt store utvalg og finn stilen som passer akkurat deg!


Dørhåndtak, håndtak og knotter. Har du gamle og brukte møbler du ønsker å gi et nytt liv?

Vi har knotter og håndtak i glass, porselen, lær, metall og tre. Vi har Norge største utvalg av knotter for ditt kjøkken, bad eller gang. Finn din favoritt på denne siden. Knotter er en enkel og billig løsning om man vil gjøre om i hjemmet og endre på innredningen. Bytt ut skapslukenes eller kommodens håndtak mot en ny knott.


Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer. Norges største utvalg av kjøkken håndtak , knotter , dørhåndtak, kleskroker og baderomstilbehør. Vi tilbyr gratis frakt og rask levering !

Hos oss finner du et stort utvalg knotter , knagger, knaggrekker, håndtak , hylleknekter. Vi har gjort om i nettbutikken og fordelt knotter og håndtak på to sider. Knotter og håndtak med skinn finner du på Møbelknotter med skinn og Møbelhåndtak . Huseby kjøkken bad garderobe benkeplater kjøkkenvasker kjøkkeninnredning knotter håndtak.


Leter du etter kjøkkenhåndtak? Drømmekjøkkenet har håndtak og knotter som passer til ditt kjøkken, din stil og dine behov. Tilpass kjøkkenet ditt med stilfulle håndtak. Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg! Flotte håndlagde kroker, knotter , krokrekker med mer!


Kom innom og gjør skapene dine unike. Fint brukt skuffehåndtak stk. Nye håndtak og knotter er en enkel og morsom måte å fornye skuffer og skap i både hus og hytter på.


Små detaljer som vil gjøre innredningen personlig og uttrykke den stil man . Oppdater skuffer og skap med nye håndtak fra Kvik. Hos Kvik har vi et stort utvalg av knotter og håndtak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg