torsdag 19. oktober 2017

Rund slukrist

Slukrist uten uthugg 20xcm. PurusSquare Tile Insert flisramme. Tilbehør sluk og gulvrenner. Rist med ramme rund , Metava. Kjøp Sluk og slukrister i nettbutikken.


Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.

Vi har gratis frakt og rask levering! Velegnet ved legging av flisegulv. Her er produktoversikt for produktene til Purus.


Konsernet arbeider med gulvsluk, gulvrenner, . Norges største nettbutikk for vvs-produkter – herunder sluk. Gjennom år har vi levert kvalitetsprodukter til norske baderom med et garantert . Historisk har et sluk i gulvet kun vært et nødvendig onde på et baderom. Men slik er det ikke lenger! Sluket kan leveres i mange ulike former, fasonger og .

Ristene leveres med rund rist og firkantet ramme eller firkantet rist med firkantet ramme. Men er designslukene tryggere mot lekkasje enn vanlige sluk ? Om sluket er rundt eller trekantet på toppen skal i prinsippet ikke gjøre . Den tiden da sluket var rundt og slukristen så lik ut på alle norske bad er for lengst forbi. I dag kan du velge hvilken form sluket skal ha, . Geberit vegg- og gulvsluk kan benyttes i boliger, hoteller, dusjanlegg og andre bygninger og lokaler . Vieser rund låsbar rist i rustfritt stål med skruer. Det er som sagt lommeboka di som bestemmer.


Rund slukrist som ligger i en firkantet ramme. Risten og rammen er av rustfritt stål, med stålkvalitet iht. Rund rist med firkantramme i rustfritt kromstål med utsparring, jording og kabelsko. Flislegger har kuttet i 20xflier for å tilbasse rundt sluker. Ba flislegger tilpasse slik at sluken passet der en . Gulvsluk sil 160mm JOTI er en løs slukrist for utskifning.


I rom som ikke har sluk og vanntett gulv, skal vanninstallasjoner ha overløp eller tilsvarende. Feil montering av mansjekk rundt veggbokser. Tetting av rørgjennomføringer. Utsnitt av våtromssystemet.


I følge Teknisk forskrift skal det være sluk i alle bad og vaskerom.

Disse slukene er bygget slik at de har en egen ramme rundt selve . De aller fleste bad er i dag flislagte og vi har hatt en trend mot bruk av store fliser. I området rundt nedslagsfeltet for dusjen er . Fall på̊ minimum 1:til sluk i et område på minst meter ut fra sluket dersom. Det trengs ikke lokalt fall rundt bisluket hvis overflate- og lekkasjevann fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg