tirsdag 20. februar 2018

Gammelt stråmønster

Deler fra gammelt servise. Stråmønster , made in GDR. To sett komplett, Kopp, skål og asjett. Pluss noen rester, med og uten stempel. Gammelt stråmønster melkar, selges.

Vi har nå Porsgrund stråmønster fra Finn. PP- stråmønster tallerkner D:2 450. Flaggskipene er Musselmalet ( stråmønsteret ) og eksklusive Flora Danica. Har du arvet noe gammelt skrot? Mange har gammelt Porsgrund hjemme, enten som arvestykker eller kjøpt i antikvitetsbutikker på auksjoner eller loppemarked.


Den komplette modelloversikten . Det tradisjonsrike stråmønsteret blir også malt på frihånd.

Smykker laget av gammelt stråmønster porselen! Er vakkert gammelt stråmønster fat. Om man ser fra siden under skimter . Oskar Ødegård kjøper alt han kommer over av gammelt steintøy fra Egersund fajansefabrikk med stråmønster. DigitaltMuseum er en felles database for museumssamlinger fra Norge og Sverige som gir deg tilgang til mer enn fire millioner objekter innen fotografier, . Men det var første gang de auksjonerte bort gammelt skolemateriell og service i stråmønster fra Egersund som hadde tilhørt Horndalen . Du kan gjerne mikse nytt og gammelt.


Kanskje har du arvet porselen med legendarisk stråmønster ? Kombiner Kongelig dansk eller Porsgrund . Selger et gammelt vakkert fat med stråmønster , fra Egersund Det er et lite nagg ( se bilder) men det er uten. Bogsta og stettfat D: cm. PP-workshop med alternative stråmønster -produkter, blant annet.


Blå fargen i kobolt flyter lekkert ut i porselenet etter . Ordfører Øyvind Riise Jenssen har satt seg ved et gammelt piano og. I dag er det musselmalt porselen, i Norge også kalt stråmønster , som er ett av de mest.

Meningen er å mikse og matche gammelt og nytt. Dekorboken for gammelt porselen fra Porsgrunds Porselænsfabrik. Bordene har selvsagt tykke hvite duker, og dekketøyet er av sølv og gammelt porselenservise med stråmønster.


Krystall er en liten restaurant, . Fint gammelt saltkar, salt og pepper bøsser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg