tirsdag 20. februar 2018

Vond lukt på badet etter dusjing

Vi opplever vond lukt på badet vårt (ca år gammelt, vi har bodd der ett år) etter at dusjen er brukt. Det kommer kun etter vi har brukt dusjen, . Bad , våtrom og rørlegger. Svært vond lukt fra sluk etter dusjing ! Kloakklukt skyldes ofte en utett vannlås.

I mange bad oppstår denne lukten fordi man etter å ha renset avløpet ikke har klart å feste pakninger . De siste ukene har vi begynt å merke vond lukt på badet hver gang etter dusj eller bad. Hjeeelp, vond lukt på badet ! Vond lukt etter dusj innlegg 6. Lukt fra sluk i dusjen innlegg 21. Flere resultater fra forum.


For noen måneder siden ble sluken i dusjen tett, og jeg måtte kjøre på med MrMuscle.

Det gikk veldig bra og vannet renner fint gjennom. Vi bruker badet daglig, og lukten kommer en stund etter at vi har dusjet og forsvinner ikke før . Det kan skje etter ferier når bad har stått ubrukt i lengre tid. Skulle det lukte selv om badet er i bruk daglig, så kan det være et tegn på at noe . Lukter det mystisk er det en sikker indikasjon på fuktskade.


Men det er mange ting som kan forårsake vond lukt. For å unngå at huset stinker når du kommer hjem etter to eller tre uker på farten, så finnes det noen enkle råd. Hvis du har ti rens sluket på badet før du drar på ferie.


Det lukter kloakk fra avløpene på badet. Ikke akkurat drømmen på rommet du skal bruke for å bli ren. Her er tipsene til hvordan du blir kvitt . Folk bruker da kansje bare servant og dusj , men ikke badekar og vaskekom.


Synlig muggvekst på vaskerom, dårlig avtrekk fra bad og ingen ventiler utenom. Dusjer du med døra til badet lukket, spør Zachariassen. Etter jeg dusjer lukter det kloakk på badet hele dagen, betyr det at noe.


Men hvorfor kommer det vond lukt fra sluken, når jeg har renset den?

Etter års kamp med if forsikring og hjelp, velger jeg og prøve her. Vanndammer som kommer etter dusjing kan skyldes byggefeil. Det er ikke spesielt trivelig å komme hjem til et bad som lukter vondt eller.


De fleste årsakene til vond lukt på badet er enkle å rette opp i – vi bare er late. Når det oppstår vannlekkasjer eller oppstår kondens etter en dusj vil det ofte . Jeg har de siste mnd kjent en sterk lukt hjemme i inngangspartiet som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg