mandag 12. februar 2018

Bilstereo dab

Blaupunkt Bamberg 4DAB BT. Vi er nettbutikken som selger elektronikk fra kjente . Kjøp Lyd i bilen hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Hos oss kan du få Lyd i bilen levert hjem innen timer.

Denne siden finnes ikke (404-feil). Kanskje du finner det du leter etter ved å gjøre et søk? Du kan også ta en titt på hovedsiden. Vi tilbyr et stort utvalg ferdige pakker med ny spiller og tilbehør til montering. Bass Brothers AS tilbyr alt du trenger innen seriøs bilstereo, hjemmestereo, multimedia.


Strømmen Bilradio AS tilbyr kvalitets bilstereo -og hjemme hi-fi fra ledende produsenter. Vi hjelper deg å velge bilstereo - blant varer.

Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Det er mange som kan installere DAB -radio i en bil, men noen foretrekker eksperthjelp fra bilstereospesialistene. Disse er særlig gode på utstyr som skal . Pioneer SPH-DA230DAB bilstereo. I vårt utvalg bilstereo DAB Radio finner du modeller som i tillegg til . Det er helt sikkert at det kommer til å bli helt stille på radioen din, med mindre du utelukkende hører på lokalradio, eller oppgraderer til DAB. Hos oss får du montert både DAB adapter, fullintegrete DAB løsninger samt utbytting av eksisterende bilradioer.


I tillegg så monterer vi alt av bilstereo . Den har FM-radio, mm AUX-inngang, Bluetooth og mulighet for MP3-avspilling fra USB-minne eller . Hei, noen som har testet denne i båt ? Dersom DAB-dekning ikke er til stede, velges automatisk FM, såfremt stasjonen er på begge nett. Med en DAB-adapter gir du den gamle FM-radioen utvidet levetid. Hos oss finner du både DAB-adaptere, . Bilstereo for en fullverdig lydopplevelse i bilen din.


I motsetning til analog FM-overføring, er DAB (Digital Audio Broadcasting) en ny metode for digital overføring av radiosignaler via et . Er din bilstereo forberedt på DAB?

Mekonomen har stort utvalg av DAB-adaptere. Kontakt oss og vi hjelper deg med valg av riktig produkt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg