fredag 16. februar 2018

Norges varemesse lillestrøm

Kids expo - Fredag 15:- 20. Bredt utvalg og gode priser. Bestill hos oss, betal på hotellet.


Dogs4All er Skandinavias største hundemesse og årets høydepunkt for alle som enten har hun ønsker seg hund eller bare er glad i hund. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

KJØP BILLETT BLI UTSTILLER. Planlegg din reise enkelt, legg inn drivstofforbruk, turen uten bomstasjoner, og utenfor motorveier med NAF Ruteplanlegger. Lillestrøm togstasjon og bussterminal ligger i kort gangavstand.


Det vil bli annonsert flere utstillere frem mot messen, listen er . Benytt denne muligheten til å orientere deg om . NORGES VAREMESSE , LILLESTRØM. Park og Anlegg - den ledende møteplassen i Norge for alle som jobber innen park- og anleggsbransjen.

MØT FREMTIDEN PÅ LABORATORIEFOLKETS VIKTIGSTE MØTEPLASS. Arrangørene og utstillerne er svært fornøyd med det gode besøkstallet, som nesten rundet 29. Norges Varemesse , turen går til Torsby som 1. Her blir det Plast-torg. Oslo Design Fair er i gang! Alle årets aktuelle båter i Norge er samlet på to messer denne helgen.


Total Meeting Space417sq. I et vedtak i Skedsmo kommunestyre i går kveld ble . Det er viktig for byens næringsliv at de besøkende også tar seg en tur inn i sentrum. Interessert i bygging av datasenter og store datarom?


Sett i så fall av tirsdag 3. To punkter til høyre når . Gunn Helen Hagen hedret de ansatte på varemessen, da hun mottok prisen . Det er en internasjonal arena for næringslivet og . DE BESTE FRILUFTSOPPLEVELSENE INNENDØRS. Seminaret er en integrert del av NM for Ungdomsbedrifter.

Vi lover påfyll, inspirasjon og engasjement enten du er helt . Stor eller liten ”happening”? Ingen oppgave er for liten, ingen oppgave er for stor. Er du fan av Marvel, Disney, Game of Thrones, Naruto, The Walking Dea Fortnite eller kanskje . Videologo VIDEO OG TEKST . Under prosjektering av varemessen ønsket oppdragsgiveren et skisseutkast til et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg