mandag 12. februar 2018

Skru i fibo trespo

Du bør ha spikerslag for tunge ting. Da er det lett å skrue fast. Husk å ikke skrue gjennom vannrør eller elektriske kabler.


Er litt usikker på om jeg bør skru eller lime dørene til mitt dusjhjørne. Om jeg skrur de fast, trenger jeg spikerslag?

Eg har Alloc baderomspanel på badet i mi nye leilegheit, og no er tida komen for å få hengt opp ymse detaljar rundt om på veggane. Skruene skal brukes til montering av baderomspanel med aqualock-lås. På vår hjemmeside finner du all den informasjonen du trenger.


Dette er hva du trenger å vite før du installerer våre vanntette veggsystemer. Fibo forberedelse for montering. Den nederste skruen skrus gjennom både panel og sokkellist.


Nederste skruen skal mm fra bunn av panelen. Baderomsplater eller baderomspanel ligner til forveksling på keramiske fliser, men er hele plater som kan skrus rett på.

Montere fibo - trespo baderomsplater. Fest panelen oppe, slik at skru. Her er løsninga for deg som får akutt hodepine når ordene oppussing av bad nevnes. Har alt kjøpt baderomspanel av typen fibo trespo og alt av monteringsnødvendigheter, badet er på 6kvm, 42m x 32m.


Anvisningen gir oversikt over festemidler for innfesting i bygningsplater. Festemidlene festes enten direkte i platene eller med en forankring på baksiden av . De fleste bruker bor og skruer når de skal montere utstyr på badet. Det kan bli dyrt, om du er uheldig. For borer du feil, kan du lage hull i . Jeg har fibo - trespo plater på veggene på badet, og trenger ei hylle som kan henges opp i en krok feks fra taket, for å slippe å skru inn i veggen. Vet ikke helt hva du mener, men ser for meg at du har fått to hull i en baderomsplate,.


Panelene er godkjent i henhold til våtromsnormen og alt arbeid med gips, membran og fliser blir overføldig. Platene skrus direkte på . Holder på å legge fibo plater på bad. Våtromsplatene skal skrus fast, ikke spikres.


Skapet skrus fast igjennom skruehullene i sidene.

Skru testplugger i alle veggbok- ser og gjør en. Forsenkning må lages for skruehodet slik at platen glir smidig ned i listen. Klikk de tilpassede platene sammen. Skrutrekkersett deler Q-tools.


SKRUE UNIVERSAL CUT 0X1SH A100. Alloc sisterneprofil kompletteringssett hvit 4x1. B Vi hjelper Sinnasnekker`n med bad og kjøkken. Panelene skrus direkte på eksisterende vegg eller stenderverk uten bruk av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg